« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
16.9.2021 22.9.2021
Tapahtumapaikka
Kirkkoharjun näkötorni
Kirkkoharjuntie 3, 36200 Kangasala  + Google Map
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirkkoharjun luontoseikkailupolku

Euroopan liikkujan viikko Kangasalla 16.-22.9.2021 

Pienin askelin liikkeelle, liikettä Kangasalle. Liikunta kuuluu kaikille ja se tarkoittaa erilaisia asioita ihmisistä riippuen. Se voi olla yhdessä tekemistä, se voi olla hauska koko perheen harrastus, hyödyllistä arjen toimintaa tai hikistä ja tavoitteellista kuntoilua. Tänä vuonna Euroopan liikkujan viikko kutsuu kaikki liikkumaan omalla tavallaan. Katso koko viikon ohjelma kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat.

  

Kirkkoharjun luontoseikkailupolku

Kuvassa Kirkkoharjun luontopolku

Kirkkoharjun luontoseikkailupolku on koko perheelle suunnattu opastettu luontopolku, joka kutsuu seikkailuun luonnon ihmeiden äärelle. Kokonaisuudessaan noin 4 kilometrin mittainen polku tarjoaa paljon tietoa ja kivaa tekemistä, jonka kautta lähiluontoa voi havainnoida täysin uudella tavalla.  

Luontopolku on tehty maastoon pysyväksi ja sen voi kiertää itselleen parhaana ajankohtana. Osan polusta voi kulkea lastenvaunujen tai rattaiden kanssa, mutta osassa polkua juuret ja kivet estävät esteettömän liikkumisen. Pienemmät lapset kulkevat kuitenkin reitin helposti rintarepussa. 

Kirkkoharjun luontoseikkailun kartan löydät sähköisessä muodossa osoitteesta https://arcg.is/0XW89u. Printattuja karttoja saat esimerkiksi Kirkkoharjun kahvilasta, Kangasalan kaupunki-infosta, pääkirjastolta ja kaupungin neuvonnasta.

Voit myös tulostaa kartan itsellesi Luontoseikkailu_kartta

Kartta