« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
20.7.2022
12:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/kepparikeskiviikko/
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kepparikeskiviikko

Kangasala-talon edustalla kesän ajan olevalla keppihevosradalla vietetään hauskaa koko perheen tapahtumapäivää, Kepparikeskiviikkoa 20.7. klo 12–17. Radalle ovat kaikki innokkaat tervetulleita ratsastamaan keppareilla iloisen taustamusiikin tahtiin. Keppihevosia voi lainata paikan päältä tai tuoda oman mukana. Tarjolla on myös ohjausta keppariratsastuksen alkeisiin ja muuta mukavaa ohjelmaa. Rata sopii sekä vasta-alkajille että lajia jo pidempään harrastaneille. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Jokaiselle ratsastajalle on myös luvassa pieni makea palkinto.

Kangasalan Nuorisovaltuusto NuVa:n hauska Dinosaurus Rex piipahtaa tapaamaan ratsastajia usean kerran päivän aikana. Dinon kanssa voi ottaa yhteiskuvan muistoksi kivasta päivästä!

Kepparikeskiviikossa paikalla koko tapahtuman ajan ovat myös hyvän mielen Hevoslähetit, joiden kanssa voit tulla juttelemaan hevosista.

Visit Kangasalan ihastuttava ja lempeä kesähevonen Maikki vierailee Kangasala-talon pihalla klo 16–17. Päivän aikana on oiva tilaisuus tutustua Kimmo Pyykkö -taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyyn (Museokortilla ja alle 18-vuotiaat aina ilmaiseksi). Kulttuuriravintola Jalmarissa voi nauttia maittavia jäätelöannoksia, kupin kahvia, sekä lounasta sisätiloissa tai Jalmarin viihtyisällä terassilla, joka sijaitsee aivan keppariradan vieressä.

Kepparirata on osa taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyn (11.6.–28.8.) ja Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Rata toteutetaan yhteistyössä OP Kangasalan ja Kangasalan kaupungin kanssa. Taidemuseon Kepparikeskiviikko ja 22.7. perjantain Hevosmuseopäivä ovat osa Visit Kangasalan Laukkaa Kangasalle -viikon ohjelmaa. 

Hevosia – Horses  tuo taidemuseolle hevosaiheista taidetta lukuisilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Näyttely on osa Visit Kangasalan Hevosvoimaisen kesän 2022 ohjelmaa. Näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 11.6.–28.8.2022.

Kartta