« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
2.11.2021
16:00 - 17:00
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sosiaali- ja terveyskeskuskuksen virtuaalitapaaminen

Kangasalan kaupungin palvelukeskusten vuoden 2021 viimeinen virtuaalitapaaminen pidetään tiistaina 02.11.2021 klo 16, jolloin vuorossa on Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen livelähetys. Kysymyksiin tilaisuudessa vastaavat sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Lanne, palvelualueiden johtajat ja hoitotyön esimies.

 

Tilaisuudessa esitettävät kysymykset voivat koskettaa kaikkea Kangasalla hyvinvointiin, terveyteen ja asumispalveluihin liittyvää. Ennakkokysymyksiä voi jättää aina 26.10.2021 saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi

 

Sosiaali- ja terveyspalveluiden livetapaaminen tiistaina 2.11. klo 16 https://youtu.be/pJLD1L5zpyw

 

Virtuaalitapaamiset ovat jatkoa kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisille. Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Jatkossa vuosittain tullaan näkemään 4-6 virtuaalitapaamista, joissa kaupunginjohtaja ja palvelukeskusten edustajat vastaavat katsojien kysymyksiin.  Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet tulevat myöhemmin tekstitettyinä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle. 

   

Katso vuoden aikaisempia virtuaalitapaamisia Kangasala-kanavalla.