« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
8.9.2021
16:00 - 17:00
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapaa sivistyskeskus, Kangasalan kaupungin virtuaalitapaaminen

Kangasalan kaupungin palvelukeskusten virtuaalitapaamiset jatkuvat kesän jälkeen keskiviikkona 08.09.2021 klo 16 Kangasalan sivistyskeskuksen livelähetyksellä. Kysymyksiin tilaisuudessa vastaavat hyvinvointijohtaja Kati Halonen sekä opetuspäällikkö Merja Lehtonen, varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa ja vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen ja hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen. Tilaisuudessa esitettävät kysymykset voivat koskettaa kaikkea Kangasalla hyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyviä kysymyksiä. Ennakkokysymyksiä voi jättää aina 2.9.2021 saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi

 

Osallistu tapahtumaan tämän linkin kautta.

 

Virtuaalitapaamiset ovat jatkoa kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisille. Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Jatkossa vuosittain tullaan näkemään 4-6 virtuaalitapaamista, joissa kaupunginjohtaja ja palvelukeskusten edustajat vastaavat katsojien kysymyksiin. Kaikki vuoden 2021 tapaamiset järjestetään Teams live –tapahtumina. Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet tulevat myöhemmin tekstitettyinä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle. 

 

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin osallistumislinkin kautta, joka aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

 

Vuoden 2021 tulevat kaupungin virtuaalitapaamiset

  

Keskiviikko 8.9.2021 klo 16 Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Vapaa-aika, koulutus, varhaiskasvatus, kulttuuri yms. kysymyksiä voi jättää 1.9.2021 saakka.

 

Tiistai 2.11.2021klo 16 Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Terveydenhoito, asumis- ja vammaispalvelut yms. kysymyksiä voi jättää 26.10.2021 saakka.

 

Katso vuoden aikaisempia virtuaalitapaamisia Kangasala-kanavalla.