« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
27.5.2023
12:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://k-kino.fi/fi_FI/pieni-merenneito
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

K-Kino: Pieni merenneito

Pieni merenneito on visionäärisen Rob Marshallin live-action versio Disneyn klassikoksi muodostuneesta Oscar®-palkitusta animaatiomusikaalista. Pieni merenneito kertoo rakastetun tarinan kauniista ja topakasta nuoresta merenneidosta nimeltä Ariel, joka janoaa seikkailuja. Kuningas Tritonin tyttäristä nuorimpana ja uhmakkaimpana Ariel haluaa tietää enemmän elämästä aaltojen yläpuolella ja pinnalla vieraillessaan hän rakastuu hurmaavaan prinssi Erikiin. Merenneidoille ei ole sallittua olla tekemisissä ihmisten kanssa, mutta Arielin on noudatettava sydämensä kutsua. Hän tekee sopimuksen ilkeän merinoidan Ursulan kanssa, jonka avulla hän saa mahdollisuuden maistaa maanpäällistä elämää, mutta tulee samalla asettaneeksi henkensä – ja isänsä valtakunnan – vaaraan.

Pääosassa Arielina nähdään laulaja ja näyttelijä Halle Bailey (tv-sarja “grown-ish”); Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) on prinssi Erik; Tony Award® -palkittu Daveed Diggs (Hamilton, Snowpiercer) antaa äänensä Sebastianille; Awkwafina (Raya ja viimeinen lohikäärme) antaa äänensä Joonakselle; Jacob Tremblay (Luca, Room) on Pärskyn ääni; Noma Dumezweni (Maija Poppasen paluu) on kuningatar Selina; Art Malik (tv-sarja “Isänmaan puolesta”) on Kristian; lisäksi Oscar®-voittaja Javier Bardem (Menetetty maa, Me Ricardot) on kuningas Triton; ja kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Melissa McCarthy (Voitko ikinä antaa anteeksi?, Morsiusneidot) on Ursula.

Elokuvan Pieni merenneito on ohjannut Oscar®-ehdokas Rob Marshall (Chicago, Maija Poppasen paluu) ja tuottaneet kaksinkertainen Emmy®-voittaja Marc Platt (“Jesus Christ Superstar Live in Concert”, “Grease Live!”), kolminkertainen Tony Award® -voittaja Lin-Manuel Miranda (“Hamilton”, In the Heights), Emmy-voittaja John DeLuca (“Tony Bennett: An American Classic”) ja Rob Marshall, ja vastaavana tuottajana on toiminut Jeffrey Silver (“Leijonakuningas”). Laulut on säveltänyt moninkertainen Oscar®-voittaja Alan Menken (Kaunotar ja hirviö, Aladdin) ja sanoituksista vastaa Howard Ashman, jotka saivat yhdessä kaksi Oscaria Pienen merenneidon animaatioversion musiikista, ja näiden lisäksi mukana olevista uusista sanoituksista vastaa Lin-Manuel Miranda. Elokuvamusiikin on säveltänyt Alan Menken, ja musiikin tuotannosta vastaa Mike Higham (Maija Poppasen paluu, Into the Woods).

Alkuperäiskielinen versio, tekstitetty suomeksi!

Kesto: 2 t 15 min
Ikäraja: K12

Liput: 12 €

Ennakkoliput verkkokaupasta www.k-kino.fi tai Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Liput ovelta 30 min ennen näytöstä.

Kartta