Saunatilat

Vesaniemen vapaa-aikatalo

Vesaniementie
36200 Kangasala

Vesaniemen vapaa-aikatalo sijaitsee yleisen uimarannan yhteydestä Kangasalan keskustassa. Talolta löytyy naisten ja miesten saunat sekä erilliset pukuhuoneet. Lisäksi talosta löytyy pieni keittiö, jossa on astiat noin 10 henkilölle. Keittiöstä löytyy tavallinen sähköhella (ei paistovälineitä), mikro ja kahvinkeitin. Tilassa on myös takkahuone noin 15 henkilölle.

Vesaniemen vapaa-aikatalolla järjestetään Kangasalan Uintiseuran ja Uimaseura Kangasalan Kuohun toimesta avantosaunamahdollisuus syyskuusta toukokuulle. Lisätietoja saat seurojen omilta sivuilta:

Kangasalan Uintiseura ry

Uimaseura Kangasalan Kuohu ry

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta kylmäpukusuojasta, jossa on lämmitin kausittain syyskuusta toukokuulle. Kylmäpukusuojan käytön kausimaksu on 18,60 € (sis. alv 24 %). Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta.

 

Lisätietoja ja varaukset:

vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

 

Liikunnanohjaaja

Outi Munnukka

040 133 6479

 

Toimistosihteeri

Kati Wendelin

044 486 0447

Kuvia Vesaniemen vapaa-aikatalosta

Kuhmalahden rantasauna

Uittomiehentie 149

36810 Kuhmalahti

 

Kuhmalahden rantasaunan yhteydessä on grillikatos sekä aittoja majoittumista varten. Majoitustilat sekä astiasto ovat kaikkien vuokraajien vapaassa käytössä. Lisäksi saunan välittömässä läheisyydessä on vierasvenelaituri.

Lisätietoja Kuhmalahden rantasaunasta löydät tältä sivulta löytyvästä esitteestä.

 

Lisätietoja ja varaukset:

vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

 

Nuoriso-ohjaaja

Jouko Henttonen

040 839 0880

 

Toimistosihteeri

Kati Wendelin

044 486 0447

 

 

Kuvia Kuhmalahden rantasaunasta