Sorolan virkistysalueella pääsee jo hiihtämään


Sorolan montun virkistysalueella pääsee jo hiihtämään säilölumesta tehtyä latua pitkin. Ensilumenladulle kertyy edestakaiseen kierrokseen mittaa 1,2 km. Innokkaimpia hiihtäjiä on ollut jo runsaasti alueella nauttimassa talven ensi hiihtolenkeistä.

Sorolan hiihtolatuja talvelta 2021. Kuva: Kangasalan kaupunki.

Sorolan ja Kyötikkälän ladut

Kangasalan kaupunki pääsi tänä vuonna tekemään hiihtolatuja Sorolan montun virkistysalueella ensi kertaa säilölumesta, joka oli varastoituna Sorolan virkistysalueelle. Säilölumen säilöntä kesän yli onnistui erinomaisesti. Ensilumenladun tekemistä päästiin aloittamaan marras-joulukuun vaihteessa ja ladun edestakainen mitta Sorolan montun alueella on tällä hetkellä noin 1,2 km. Säilölumesta jatketaan parhaillaan ladun tekemistä Sorolasta Kyötikkälän urheilukeskuksen suuntaan. Ensilumenlatu Kyötikkälään valmistuu arvioidusti viikon 49 loppuun mennessä. Kyötikkälän kentälle tehdään myös tasamaan latu kun luonnonlunta saadaan tarpeeksi.

Pysäköintialueen laajennus

Sorolan virkistysalueen pysäköintialuetta on laajennettu syksyllä ja autopaikkoja löytyy alueelta nyt yhteensä 45 kpl. Kyötikkälän urheilukeskukselta (osoite Lätsä-Pekan tie 4) löytyy myös toinen pysäköintialue, jossa on tilaa noin 150 autolle. Kyötikkälän urheilukeskukselta on kulkuyhteys Sorolan montun virkistysalueelle. Myös Tursolan koulun pysäköintipaikkaa (osoite Asemantie 142) voi käyttää kouluajan ulkopuolella.

Huoltoasiat ja palautteet:
Tekninen keskus/ Rakentamisen palvelualue

www.kangasala.fi/infrapalaute