Sähköinen perhekeskus, yksi osoite – sata palvelua


Sähköinen perhekeskus-sivusto kaupungin verkkosivuilla on avattu. Kangasalan sähköinen perhekeskus kokoaa kaikki lasten, nuorten ja perheiden palvelut yhdelle sivustolle.

 

Kangasalan kaupungin asukkaista yli 50 % kuuluu lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kohderyhmään. Kangasalla kaikki tämän kohderyhmän palvelut on nyt koottu yhdelle yhteiselle verkkosivulle. Verkkomuotoisena palveluna uusi perhekeskus vastaa kaupungin palvelulupaukseen kohdata asukkaat siellä, missä he kulloinkin liikkuvat. Sivusto löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Uuden sivuston suunnittelussa lähtökohtana on ollut käyttäjälähtöisyys. Sivustolle saapuvan ei tarvitse ennakkoon tietää mitä ja kenen tuottamia palveluita hänelle on tarjolla, kaikki sivuston palvelut on jaoteltu ikäryhmittäin tai elämäntilanteen mukaan. Sivustolta löytyy tietopankki, josta löytyy elämän hallintaa tukevaa tietoutta ja vinkkejä eri elämäntilanteisiin. Kaupungin tarjoamien palveluiden lisäksi sivusto ohjaa kolmannen sektorin tarjoamien palveluiden pariin.

Erityisen tärkeää uudella sivustolla on, että se madaltaa kynnystä tutustua ennaltaehkäisevään toimintaan ja helpottaa tukipalveluiden pariin löytämistä. Sivustolta löytyy myös tietoa fyysisistä kohtaamispaikkoista, kuten nuorisotiloista, avoimista perhekerhoista yms.

Tarjotakseen parasta mahdollista palvelua kaupunki kehittää sivustoa jatkuvasti, huomioiden sekä käyttäjien kokemukset että sähköisten palveluiden tarjoamat uudet mahdollisuudet.

Sivusto löytyy osoitteesta kangasala.fi/perhekeskus.

Sivustolle pääsee myös etusivun Suosituimmat sivut -pikalinkkivalikosta tai kuvakkeesta Asukkaat ja muuttajat.

Lisätietoja:
Marjut Markkinen, varhaiskasvatuksen yhteistyökoordinaattori
p. 044 481 3138, marjut.markkinen@kangasala.fi

Markkinointikuva, jossa kerrotaan, että Sähköisestä perhekeskuksesta löytyy yli sata perheilel suunnattua palvelua yhdessä osoitteessa sekä perhekeskuksen verkkosivuosoite. Kuvakollaasi, jossa on kuvia lapsista, nainen ja koira metsässä, nuoripari, joka pitää toisiaan kädestä, käsi, jossa näkyy matkapuhelin.