Lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy Kangasalla 11.1. alkaen


Toiminnassa noudatetaan aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia

Pirkanmaan koronaepidemia on sosiaali- ja terveysministeriön luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti 5.1. pitää nykyiset suositukset voimassa toistaiseksi, lukuun ottamatta lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta voidaan käynnistää 10.1. korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä aluehallintoviraston kokoontumisrajoitusta noudattaen.

Kangasalla lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy alle 20 –vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaryhmien sekä taiteen perusopetuksen toiminnan osalta 11.1. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen. Kansalaisopiston toiminta jatkuu 18.1. alkaen. Liikunta- ja harrastusryhmät tiedottavat toiminnastaan tarkemmin omilla verkkosivuillaan.

Kangasalan kaupunki toimii aluehallintoviraston asettamien kokoontumisrajoitusten ja Pirkanmaan alueellisten suositusten mukaisesti. Seuraavan kerran Pirkanmaan alueellisia suosituksia tarkastellaan tiistaina 12.1. Kaupungin yhtiöiden verkkosivuilla kerrotaan ajantasaiset tiedot niiden palveluista ja toiminnasta koronarajoitusten aikana.

Myös yksityistilaisuuksissa suositellaan noudattamaan enintään 10 henkilön rajaa sekä käyttämään maskeja ja huolehtimaan turvaväleistä.

30.11.2020 julkaistu tiedote koronarajoituksista kangasalla:
https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/kangasalla-otetaan-kayttoon-alueellisen-pandemiaohjausryhman-suosittelemat-tiukennetut-rajoitukset/

Kangasalan kaupungin ohjeet koronavirustilanteessa

Kangasalan kaupungin koronavirustiedotteet

Kangasalan lukion oppilaita aulatiloissa. oppilailla kasvomaskit Covid-19-pandemian vuoksi.
Kuvaaja: Lassi Koivisto