« Takaisin tapahtumalistaukseen

Koko Suomen ravintoremontti -kiertue

Ajankohta
31.5.2018 klo 18.00-19.30
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Osoite
Kuohunharjuntie 6 PL 31 36201 Kangasala
Hinta
Ilmainen
Ilmoittautuminen
www.tomikokko.com/kiertue
Ilmoittajan tiedot
Kangasala-talo ja Tomi Kokko info@kangasala-talo.fi 0407730148 Katso www-sivu

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, intohimoinen yrittäjä ja puhtaan ruoan puolestapuhuja. Hän on ollut aktiivisesti esillä mediassa kertomassa valtavirrasta poikkeavasta terveellisen ruokavalion filosofiastaan, ja inspiroinut  tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan. Hän uskoo vahvasti, että tämän hetkiset viralliset ravintosuositukset eivät edistä suomalaisten terveyttä, vaan päinvastoin.

Kokko ottaa käsittelyyn pinttyneet mielikuvat terveellisestä ruokavaliosta ja tarjoaa yksinkertaisia, mutta elämää mullistavia vinkkejä, jotka ovat toimineet tuhansien asiakkaiden kanssa. Kun löydät itsellesi sopivan ruokavalion, huomaat nopeasti, kuinka koko elämä aukeaa uudella tavalla, saat arkeesi uutta iloa ja myös unelmien jahtaaminen helpottuu. Kiertueella oman lukunsa saavat myös liikunta, henkinen hyvinvointi ja itsensä haastaminen.

Elämäntapamuutosekspertti puhuu asioista kokonaisvaltaisesti ja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tomi Kokon Lean in Five Weeks -haaste on liikuttanut jo yli 9 000 suomalaista, ja “30 päivän ihmiskoe" -dokumentti herätti vilkasta keskustelua virallisista ravintosuosituksista.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä: www.tomikokko.com/kiertue

HYVINVOINTITREFFIT KLO 17

Tutustu hyvinvointialan näytteilleasettajien tarjontaan tuntia ennen luentoa Kangasala-talon lämpiössä. Luvassa myös kilpailuja!

Kangasala-talon ravintola Armas Galleria&Keittiö palvelee tuntia ennen luennon alkua. Tarjolla luomukahvia ja haudutettua teetä sekä mm. vihersmoothieita.

Herkulliset lähiruokadinnerit saatavilla yli 10 hengen ryhmille ennen tapahtumaa ennakkovarauksesta.

Ravintolan varaukset
armas (at) galleriakeittio.fi
p. 050 344 4814 

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se sivun alalaidan Lähetä tapahtumaehdotuksesi -nappia painamalla. Ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoitetut tiedot ovat oikein ja siitä, että kuvaan on julkaisulupa.

Kalenteri on tarkoitettu Kangasalan kunnan omille toimijoille ja tapahtumille.
Tapahtumatietojen julkaisu on maksutonta. 

Käsittelemme tapahtumatietoja arkipäivisin pääkirjaston aukioloaikoina.

Jos haluat tapahtuman myös Visit Kangasala -sivuston tapahtumakalenteriin, lähetä tieto osoitteeseen uhma@uhma.fi

Yhteyshenkilö
Riina Dahlman
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi
Kangasalan kirjasto