« Takaisin tapahtumalistaukseen

Lastenooppera Hopeinen lusikka

Ajankohta
6.2.2018 klo 11.00-11.45
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Osoite
Kuohunharjuntie 6 36200 Kangasala
Hinta
Ilmainen
Ilmoittajan tiedot
Kangasalan varhaiskasvatus

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Kangasalan varhaiskasvatus järjestää vuonna 2013 syntyneille lapsille ja heidän saattajilleen mahdollisuuden päästä tutustumaan oopperan maailmaan. Esitys on maksuton. Esitys on osa Kangasalan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kulttuurisuunnitelmaa.

 

Esitettävä lastenooppera Hopeinen Lusikka kertoo kolmen leipurin tarinan musiikkinaan oopperan vanhoja mestareita: Mozartia, Bizet'tä ja Rossinia.

Pedrillo ja Rosina saapuvat matka-laukkuineen pieneen kylään, sillä oikukas tuulenpuuska on repäissyt heidän pienen leipomonsa katon irti ja nyt he ovat etsimässä tuulen lennättämiä keittiötavaroita. Pedrillon ja kylän leipurin Vesuvion välit kuitenkin kuumenevat, kun Hopeinen lusikka -kokkikilpailu alkaa etsiä parasta leivontareseptiä. Kilpakumppaneilta alkavat hämärtyä rehellisen kilvan pelisäännöt ja vasta kun Rosina katoaa ja salaperäinen ennustaja La Luna näyttää uuden suunnan, kokit taipuvat yhteistyöhön. Lopputuloksena syntyy herkullinen kermakakku, johon kaikkien taitoja tarvitaan – mutta kuka onkaan voittaja? 

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se sivun alalaidan Lähetä tapahtumaehdotuksesi -nappia painamalla. Ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoitetut tiedot ovat oikein ja siitä, että kuvaan on julkaisulupa.

Kalenteri on tarkoitettu Kangasalan kunnan omille toimijoille ja tapahtumille.
Tapahtumatietojen julkaisu on maksutonta. 

Käsittelemme tapahtumatietoja arkipäivisin pääkirjaston aukioloaikoina.

Jos haluat tapahtuman myös Visit Kangasala -sivuston tapahtumakalenteriin, lähetä tieto osoitteeseen uhma@uhma.fi

Yhteyshenkilö
Riina Dahlman
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi
Kangasalan kirjasto