Terveydenhoito

TERVEYDENHOITO

Kouluterveydenhoitajana 0.-9.-luokilla toimii Carita Mäkelä. Hän on koulussa tiistaista perjantaihin kello 8-14. Hänet tavoittaa puhelimella parhaiten soittoaikana 11.30-12.30 numerosta 050 3100129. Myös Wilman tai sähköpostin (etunimi.sukunimi@kangasala.fi) kautta voi lähettää viestiä.

Koululääkäri on paikalla sovitusti.

Hammaslääkärin puhelinnumerot löytyvät tästä linkistä.

KOULUPSYKOLOGI
Koulupsykologina koko koulussa on Päivi Palmu (040 8464609). Koulupsykologi auttaa oppimisvaikeuksissa ja tarkkaavuuden häiriöissä, sekä tunne-elämän ongelmissa. Tutkimuksia tehdään vanhempien suostumuksella ja yhteistyössä vanhempien kanssa.

OPPILASHUOLTORYHMÄ
Oppilashuoltoryhmä auttaa koulunkäynnissä ja ongelmatilanteissa. Ryhmässä työskentelevät tarpeen mukaan mm. terveydenhoitaja, rehtori, opinto-ohjaaja, sosiaalityöntekijä, perheneuvolan psykologi, erityisopettaja ja luokanopettaja/luokanvalvoja.

KURAATTORI
Koulukuraattori on koulun sosiaalityöntekijä. Kangasalan oppiladen kuraattori on Anu Kaukonen. Hänet tavoittaa numerosta 050 395 6676. Kuraattori on tavattavissa koulullamme viikoittain tai sopimuksen mukaan.

ERITYISOPETUS
Merja Marttila on 1-6 luokkien laaja-alainen erityisopettaja .

Sariolan koulussa on myös erityisopetuksen pienluokka (1-6lk), jonka opettajana on Anna-Ilona Jyväsjärvi työparinaan koulunkäynninohjaaja Tiina Alanko.

7.-9. luokkien pienryhmässä on erityisopettajana Aila Lindqvist ja koulunkäynninohjaaja Sanna Koivunen ja Jari Niininen.

TUKIOPETUS
Tukiopetusta annetaan tilapäisissä oppimisvaikeuksissa tavallisesti koulupäivän ulkopuolella. Tukiopetuksesta sovitaan erikseen ko. opettajien kanssa.

PERHENEUVOLA
Kangasalan perheneuvolan palvelut ovat vapaaehtoisia, luottamuksellisia ja maksuttomia – lähetettä ei tarvita. Henkilökuntaan kuuluu mm. psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, puheterapeutti ja fysioterapeutti.

YHTEYSTIEDOT: Kunnantie 2, 36200 Kangasala
puh: 040-133 6593