« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
15.7.2021
16:00 - 19:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan tori
Kuohuharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
visitkangasala.fi/iltatori/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan iltatori

Kesän 2021 viimeistä iltatoria vietetään torstaina 15.7. klo 16-19. Tapahtumassa jälleen paljon tekemistä, näkemistä, paikallisia herkkuja ja kädentaitajia.

Tunnelmasta torilla vastaavat Kangasalan kesäsoittajat, lisäksi tapahtumassa vierailevat lukukoirat ja Kuhmalahti Pulling -tapahtuman traktorit. Torin laidalla sijaitsevan Kimmo Pyykkö -taidemuseon Reidar Särestöniemi -näyttely on avoinna klo 19 saakka ja houkuttelee taide-elämysten pariin iltatorin ohessa.

 

Kuvistuskuvassa mansikoita
Kuva: Ismo Santapukki

Panco Oy: n herkulliset kalalautaset ja Kangasala-talon uuden ravintola Jalmarin terassi tarjoavat evästä vatsan täytteeksi. Lisäksi torilla voi nauttia virkistävää kombuchaa, munkkeja, jäätelöä kolmelta eri valmistajalta tai ostaa marjoja, vihanneksia ja kukkia kotiin vietäviksi. Myös käsityöt, kirpputorilöydöt, paikalliset korut ja lasten vaatteet kutsuvat ostoksille.

Toria ympäröivät yritykset ja toimijat, kuten Synsam, Kangasalan kirjasto, Kangasalan apteekki ja kosmetiikkaliike Kaunis Nelli ovat myös toritunnelmassa mukana erityistarjouksin.

Tervetuloa minilomalle keskellä arkiviikkoa!

Kuvituskuvassa Kangasalan
Kuva: Ismo Santapukki/Kangasalan kaupunki

 

Katso tarkempia tietoja myyjistä tapahtuman Facebookista.

 

 

Kartta