« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
17.11.2023
19:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/beatles-night-jussi-syren-and-the-groundbreakers-ja-groove-machine/
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Beatles-night: Jussi Syren and The Groundbreakers ja Groove Machine

Beatlesin lauluharmoniat ovat paljosta velkaa country-perinteelle, ja mm. Everly Brothersin vaikutteet kuuluvat. Lennon/McCartney-kappaleet istuvat bluegrass-bändille loistavasti. Groundbreakers on saanut ylistävät palautteet keikoistaan Helsinki Beatles Weekendillä ja Tampere Beatles Happeningissa.

Jussi Syren and The Groundbreakers

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja seitsemässä Euroopan maassa. Vuonna 2019 bändi teki levytysyhteistyötä Grammy-voittaja Michael Clevelandin kanssa tämän vieraillessa viulistina Yhdysvalloissa huippuarviot saaneella Bluegrass Headquarters -albumilla. Yhteistyö viuluvirtuoosi Clevelandin kanssa jatkui kesäkuussa 2023 julkaistulla kolmannellatoista albumilla. Groundbreakersin kahdestoista levy Bluegrass Christmas valittiin vuoden 2020 joululevyksi Suomen paikallisradioiden toimesta. Samana vuonna bändi valittiin main showcase actiksi maailman suurimpaan alan tapahtumaan IBMA World of Bluegrassiin. Suuri yleisö muistaa bändin ”Itse Valtiaiden” tunnusmusiikista ja Ville Valon materiaalia sisältäneestä tribuuttilevystä Heartagrass – An Acoustic Tribute To HIM.

Yleisökommentti 2021 joulukiertueelta: ”En tiennyt mitä olin tulossa kuulemaan, mutta heti ensimmäinen kappale tuntui sielussa saakka”.

Jussi Syren: mandoliini, laulu
J.P. Putkonen: kitara, laulu
Tauri Oksala: banjo, laulu
Tero Mäenpää: kontrabasso, laulu

Illan aloittaa Groove Machine

Kokeneista musiikin ammattilaisista koostuvan groovaavan coverbändin laajassa ohjelmistossa on musiikkia aina popista rockiin, souliin, funkiin ja bluesiin. Yhtyeen pääsolistina toimii mukaansatempaava ja musiikkiin täysillä heittäytyvä laulaja Pamela Kilpeläinen ja toisena solistina bändin karismaattinen kitaristi-laulaja Hermes Tuomisto. Mukana bändissä lisäksi Masi Luoma (koskettimet), Riku Poramo (basso) ja Juha Järvinen (rummut).

Laajassa ohjelmistossa on musiikkia myös Beatleseiltä. Bändimme jäsenet vaikuttavat myös kymmenhenkisessä The WoWels -yhtyeessä, joka konsertoi Kangasala-talossa viime keväänä ja keräsi positiivista palautetta niin yleisöltä kuin Kangasala-talonkin puolelta.

Esityksessä on väliaika.

Tuotanto: Kangasala-talo ja Jussi Syren

Anniskelukatsomo

Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.

Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 28 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 25 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 31,10 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 28,10 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Ryhmäliput vähintään 10 hengelle Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta