Kulttuurijärjestöjen toiminta- ja kohdeavustukset

Sivistyslautakunta myöntää avustuksia yhdistysrekisterissä oleville kangasalalaisille kulttuuriyhdistyksille.

Tarkemmat myöntämisperusteet oikealla sivupalkissa.

 

Hakuaika

Avustusten hakuaika on vuosittain 1.-31.3. Haku päättyy 31.3. klo 15.00 ja päivän ollessa viikonloppu tai pyhäpäivä, sitä seuraavana arkipäivänä. Hakemus tulee toimittaa liitteineen sivistyslautakunnalle ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella.

Toiminta-avustuksen hakulomake: Kulttuuritoiminnan toiminta-avustuksen hakulomake 2021 (suomiviestit.fi)

Kohdeavustuksen hakulomake: Kulttuuritoiminnan kohdeavustuksen hakulomake 2021 (suomiviestit.fi)

Oikealta sivupalkista löydät tarvittaessa tulostettavat lomakkeet. Palauta ne täytettynä, päivättynä ja allekirjoitettuna liitteineen hakuaikana osoitteeseen Kangasalan kaupunki, Sivistyslautakunta / Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, PL 50, 36201 Kangasala. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

 

Käyttöselvitys

Toiminta-avustuksen käytöstä on annettava sivistyslautakunnalle selvitys viimeistään seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

Vuonna 2020 myönnetyn toiminta-avustuksen käytöstä on annettava sivistyslautakunnalle selvitys 31.3.2021 klo 15 mennessä seuraavalla lomakkeella:

Kulttuuritoimintaan myönnetyn toiminta-avustuksen käyttöselvityslomake (suomiviestit.fi)

Kohdeavustukset maksetaan, kun lautakunnalle on annettu alkuperäisiin tositteisiin perustuva selvitys kohteen menoista ja tuloista. Selvitys on annettava mahdollisimman pian kohteen toteutumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään vuoden 2021 loppuun mennessä. Selvitys ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella:

Kulttuuritoimintaan myönnetyn kohdeavustuksen käyttöselvityslomake (suomiviestit.fi)