Kulttuurijärjestöjen toiminta- ja kohdeavustukset

Sivistyslautakunta myöntää avustuksia yhdistysrekisterissä oleville kangasalalaisille kulttuuriyhdistyksille.

Tarkemmat myöntämisperusteet oikealla sivupalkissa.

 

Hakuaika

Avustusten hakuaika on vuosittain 1.-31.3. Haku päättyy 31.3. klo 15.00 ja päivän ollessa viikonloppu tai pyhäpäivä, sitä seuraavana arkipäivänä. Hakemus tulee toimittaa liitteineen sivistyslautakunnalle ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, joka linkitetään tälle sivulle hakuaikana.

Tarvittaessa hakulomakkeen voi noutaa hakuaikana myös kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimistosta osoitteesta: Kuohunharjuntie 9, 36200 Kangasala.

 

Käyttöselvitykset

Toiminta-avustuksen käytöstä on annettava sivistyslautakunnalle selvitys viimeistään seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

Vuonna 2021 myönnetyn toiminta-avustuksen käytöstä on annettava sivistyslautakunnalle selvitys 31.3.2022 klo 15 mennessä seuraavalla lomakkeella:

Kulttuuritoimintaan myönnetyn toiminta-avustuksen käyttöselvityslomake (suomiviestit.fi)

 

Kohdeavustukset maksetaan, kun lautakunnalle on annettu alkuperäisiin tositteisiin perustuva selvitys kohteen menoista ja tuloista. Selvitys on annettava mahdollisimman pian kohteen toteutumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään vuoden 2021 loppuun mennessä. Selvitys ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella:

Kulttuuritoimintaan myönnetyn kohdeavustuksen käyttöselvityslomake (suomiviestit.fi)