Kaupungin näyttelytilojen näyttelyajat ovat haettavissa syyskuun ajan


Taidetila Terran, Sahalahden museomakasiinin ja Kangasala-talon 2. kerroksen näyttelyajat vuodelle 2023 tulevat haettaviksi syyskuun alusta. Hakuaika kestää syyskuun loppuun.

Kangasalan pääkirjastossa sijaitsevan Taidetila Terran, Sahalahden Museomakasiinin sekä Kangasala-talon 2. kerroksen aulatilan vuoden 2023 näyttelyajat ovat haettavana 1.9.-30.9.2022.

Taidetila Terra on kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä matalan kynnyksen näyttelytila keskeisellä ja helposti saavutettavalla paikalla Kangasalan pääkirjastolla. Terrassa järjestetään näyttelyitä ympäri vuoden ja myönnetyt näyttelyajat ovat tavallisesti 3 viikon mittaisia. Sahalahden museomakasiini on nimensä mukaisesti Sahalahdella sijaitseva viehättävä, yli 200 vuotta vanha lainajyvästörakennus, jossa voi järjestää sekä näyttelyitä että pienimuotoisia tapahtumia ja konsertteja kesäaikana 1.6.-31.8.2023. Myönnetyt näyttelyajat ovat tavallisesti 3-4 viikon mittaisia.

Kangasala-talon 2. kerroksen aulatilat soveltuvat monipuolisiin näyttelyihin ympäri vuoden. Näyttelyjen aikataulut sovitaan hakemusten perusteella. Paikallisuus näkyy ja kuuluu näyttelytiloissa monin tavoin, mutta näyttelyn tai tapahtuman järjestäjän ei tarvitse olla Kangasalta. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, näyttelysuunnitelma sekä työnäyte.

Hakemukset on toimitettava sähköisellä lomakkeella 30.9.2022 klo 15:00 mennessä. Hakulomake ja lisätiedot: kangasala.fi/nayttelytilat.

Tiedustelut: Kulttuurikoordinaattori Anna Toiva, p. 044 481 3020, anna.toiva@kangasala.fi