Vanhempainyhdistys

Huutijärven koulun vanhempainyhdistys ry

Yhdistys on perustettu vuonna 1997, josta lähtien olemme tehneet työtä oppilaiden, vanhempien ja koulun välisen yhteistoiminnan edistämiseksi. Pyrimme tukemaan koteja ja kouluja hyvän oppimis- ja kasvuympäristön luomisessa sekä edistämään lasten tasapainoista ja monipuolista kehitystä. Lisäksi haluamme tuoda esiin vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja toimia oppilaiden vanhempien yhteistyöelimenä. Olemme Suomen vanhempainliiton jäsenyhdistys. Lisäksi olemme mukana kaupunkitasoisessa Kangasalan vanhemmat ry:ssä. 

Kokouksista ja varainkeruuponnistuksista ilmoitetaan Wilma-viesteillä ja Huutijärven koulun vanhempainyhdistyksen omalla Facebook-sivulla, minkä lisäksi johtokunta viestittelee sähköpostitse ja WhatsAppissa. Toivotamme kaikki Huutijärven koululaisten vanhemmat ja koulun henkilökunnan tervetulleiksi liittymään Facebook-ryhmän jäseneksi!

Vanhempainyhdistyksessä pääset vaikuttamaan aidosti lasten kokemukseen koulusta. Kaikkien panos on tervetullut, olipa se kuinka suuri tai pieni tahansa! Varainkeruun ansiosta olemme hankkineet esimerkiksi välituntijuttuja, sählyvälineitä, lautapelejä, hyppykeppejä ja keppihevosia sekä kerhotarvikkeita. Olemme järjestäneet koululla Halloween-discon, Motoristit kiusaamista vastaan -vierailun, nukketeatteriesityksen, valokuvauspajan ja erilaisia kerhoja sekä paljon muita tapahtumia. Pyrimme osallistumaan retkipäiviin ja muihin koulun tapahtumiin hyvässä yhteistyössä koulun henkilökunnan kanssa. Lisäksi rahoitamme osan keväällä jaettavista stipendeistä ja osallistumme luokkaretkien rahoitukseen. Järjestämme erilaisia tempauksia, kuten heijastinkampanja ja ystävänpäivän luistelutapahtuma. Tervetuloa mukavaan joukkoon!

Vanhempainyhdistyksen sähköpostiosoite:

huutijarvenvanhemmat@gmail.com

 

Jäsenmaksuja ei peritä, mutta halutessa voi lahjoittaa kannatusmaksun vanhempainyhdistyksen tilille:

FI09 4510 7520 0454 93 Aito Säästöpankki

 

Huutijärven koulun vanhempainyhdistyksen johtokunta vuodelle 2023-2024:

Leena Pulli, puheenjohtaja (pullileena@gmail.com, 0408284818)

Rose Rantala, varapuheenjohtaja (0443344025)

Mari Kankaanpää, rahastonhoitaja

Iida Maijala, jäsen

Marjo Pollari, jäsen

Mari Silventoinen, jäsen

Elina Juntunen, jäsen

Sari Nousimaa, jäsen

Maria Penttinen, jäsen

Muut toimihenkilöt:

Tuulia Niva, sihteeri

Heidi Lehtiniemi-Eerola toiminnantarkastaja

Pipsa Peromaa-Haavisto varatoiminnantarkastaja