« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
30.10.2021
19:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Juhlatalo Kontula
Pakkalantie 311, 36430 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pimeä konsertti

Kauhujen Kangasala – hurja halloweenviikonloppu on täynnä selkäpiitä karmivan hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Luvassa on mm. lasten halloweendisko, valotyöpaja, pimeä konsertti ja hurjaakin hurjempi pukukilpailu. Jännittävät ​halloween-teemaiset kierrokset nostattavat niskakarvoja, eikä jännitystä puutu myöskään aikuisille suunnatulta osallistavasti kaupunkilaisten kanssa toteutetulta Kulkijat -kauhukierrokselta. Lisätietoja halloween-viikonlopusta ja sen ohjelmasta löydät osoitteesta kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat #kauhujenkangasala.

Kangasalan kulttuuripalveluiden ja musiikinystävät ryn toteuttama pimeä konsertti toteutetaan poikkeuksellisesti pimeässä salissa kuuloaistin ja mielikuvituksen herkistämiseksi.

Konsertissa esiintyvät sello-kitara kokoonpano Duo IhanUus. Taustalla vaanii kohtalokas tango nuevo Astor Piazzollan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Yllättäviä käänteitä tarjoilee pirkanmaalaisten Ilkka Hammon ja Tuomas Turriagon duolle säveltämät uudet teokset. Lisäksi konsertissa kuullaan musiikkia säveltäjiltä Sallinen ja Duplessy.

Konsertin kesto noin 1h. Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertti on maksuton.

Kuvassa muusikot soittamassa musiikkia.
Kuva: Tuija Tomperi

 

Kartta