Tapahtumakortti, Kangasalan Tori

Kangasalan tori

Osoite: Keskusaukio 2, 36200 Kangasala

Pinta-ala ja pinta: 1400 m2

Infra: Noin 10 kpl pöytä-penkkisettejä. Torin käyttäjille on tarjolla roskakoreja. Kangasalan kiinteistöpalvelut vastaavat torin puhtaanapidosta.

Hinta: Lisätietoja saa kysymällä sami.yliharsila@kangasala.fi

Soveltuu: Avoimet ja maksulliset tapahtumat, markkinat, myyjäiset, kirpputorit, katujuhlat, harrastetapahtumat, taidetapahtumat, konsertit (huomioitava läheiset asukkaat), promootiot ja katusoitto.

Etäisyydet ja saavutettavuus: Tori sijaitsee aivan Kangasalan keskustassa. Tampereen keskustasta noin 19 km. Paikalle pääsee kävellen, polkupyörällä, henkilöautolla sekä bussilla. Bussit 40A/40B ja 42 Kangasalan ja Tampereen suunnasta. Tori-alue on kaikille saavutettava.

Logistiikka: Alueelle pääsee ajamaan ajoneuvoilla, myös raskaat ajoneuvot. Alueen lähtettyviltä on järjestettävissä pysäköintitilaa tuotannon ajoneuvoja varten. Lisäksi alueen läheisyydessä sijaitsee Kangasalan pysäköintitalo P-Kuohunparkki.

Pysäköinti: Torin läheisyydessä keskustan alueella on muutamia pysäköintialueita sekä kadunvarsipysäköintiä. Lisäksi Kangasalan ensimmäinen pysäköintitalo P-kuohunparkki sijaitsee torin läheisyydessä (etäisyys noin 250 metriä). Pysäköintitalossa on 330 autopaikkaa ja pysäköinti on ensimmäiset kolme tuntia ilmaista. Pysäköintitalon käyntiosoite on Kirkkojärventie 8.

Sähköt:

Jussi Tikkanen, Sähköinsinööri puh. 040 133 6344 jussi.tikkanen@kangasala.fi
Tero NummelaSähköinsinööri puh. 044 481 3055 tero.nummela@kangasala.fi

Käyttövesi:
Tapahtumajärjestäjät voivat hakea käyttövettä osoitteesta Kaarina Maununtyttärentie 6. Käyttövesipiste on käytössä kaikkina kellonaikoina. Vesipisteellä toimintaohjeet.

Huomioitavaa: 
Torilla on aktiivista tori toimintaa arkisin klo 7-16 ja lauantaisin klo 8-15. Torin aukioloajat saattavat rajoittaa tapahtumien järjestämistä. Lisäksi torilla on yksi ympärvuotinen kiinteä myyntipiste/ruokavaunu ja jäätelökioski kesäkaudella. Talvikaudella torilla on kaupungin kausivalaistus, sekä joulukuusi.

Tori sijaitsee avain Kulttuurikorttelin laidalla, jossa sijaitsevat mm. Kangasalan pääkirjasto, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö museo. Kulttuurikorttelin tiloja on mahdollista hyödyntää myös osana torilla järjestettäviä tapahtumia.

Tilan varaaminen tapahtumakäyttöön www.lupapiste.fi

Vuokraajan yhteystiedot:

Torimyynti & -paikat: Terttu Sairiala p. 040 838 9302.
Tapahtumat, promootiot:
Kangasalan kaupunki, tontti-insinööri Sami Ylihärsilä, Tekniset palvelut sami.yliharsila@kangasala.fi puh.040 133 6371

Lisätietoja tapahtumien järjestämisestä Kangasalla:

Tapahtumajärjestäjän opas