Säästä rahaa energiaremontilla – energianeuvoja kertoo parhaat ratkaisut


Kangasalalaisille omakotiasujille ja taloyhtiöiden edustajille SeutuRANE-projektissa, jossa Tampereen rakentamisen energianeuvonta (RANE) laajenee myös muihin kuntiin. Energiaremonttien avulla voi säästää rahaa, parantaa asumismukavuutta ja vähentää ilmastopäästöjä. Parhaiden ratkaisujen toteuttamiseksi tarvitaan kuitenkin myös puolueetonta ja asiantuntevaa neuvontaa.

Asukkaat ja taloyhtiöt voivat ottaa milloin vain yhteyttä SeutuRANEn energianeuvojaan, yhteystiedot aukeavat linkin kautta, jonka kanssa voi kartoittaa lähtötilanteen ja joka auttaa määrittämään merkittävimmät säästöpotentiaalit ja linkittää energiaremontit muihin mahdollisiin korjauksiin. Lisäksi energianeuvoja voi auttaa tekemään pitkän tähtäimen suunnitelman ja tukea tarvittaessa toimenpiteiden kilpailutuksessa ja toteutuksessa.

Neuvontaa saatavilla myös tapahtumissa

Kangasalla toteutetaan keväällä paikallisia tilaisuuksia, joissa keskitytään omakotiasumiseen. Kesän alussa on erityiskohteena vapaa-ajan asuminen, ja syksyllä on tarkoitus informoida myös taloyhtiöiden asukkaita ja hallintoa. Ensimmäisinä tapahtumina on energianeuvonta Prisman Kangasalan kaupunki-infossa keskiviikkona 23.3. klo 12-18 ja 1.4.klo 10-18. Myöhemmin keväällä on luvassa ainakin tapahtuma Harjula-salissa.

Kiinnostuitko?  täytä käyttäjäkysely ja jätä yhteystietosi, niin neuvojat ottavat sinuun yhteyttä. Voit myös tehdä energianeuvojille ajanvarauksen Kangasalan kaupunki-infon tapahtumiin. SeutuRANEn ja Kangasalan kaupungin sivuilla myös lisätietoa energiatehokkaasta asumisesta ja energiaremonteista.