Ruutanan terveysaseman toimintaa supistetaan viikolla 49


Covid-19 ilmaantuvuus Kangasalla on kasvussa. Viikkojen 47-48 uusien koronatapausten ilmaantuvuus on 304 / 100 000 asukasta / 14 vrk.

OmaAsemien henkilökunnan sairauspoissaoloja on runsaasti. Koronan vuoksi palveluntarve on lisääntynyt. Jotta pystymme turvaamaan päivystyksen, kiirevastaanoton sekä hengitystieinfektiopoliklinikan toiminnan, joudumme keskittämään toimintaamme valmiussuunnitelman mukaisesti. Suljemme Ruutanan terveysaseman kiirevastaanoton ja osan kiireettömästä vastaanotosta ajalla 8.-10.12.2021. Arvioimme sulkutarvetta uudelleen maanantaina 13.12.2021.

Neuvolatoiminta sekä ne yksittäiset vastaanottoajat, joita ei peruta, pidetään terveysasemalla. Neuvontapiste Ruutanan terveysasemalla on suljettu ja ulko-ovi on lukittu.

Jos vastaanottoaikasi on sovittu Ruutanan terveysasemalle tälle viikolle, eikä terveyspalveluista ole ilmoitettu perumista, työntekijämme hakee Sinut ulko-ovelta vastaanotolle. Paikalle kannattaa tulla hiukan ennen sovittua ajankohtaa ja varata riittävästi lämpimiä vaatteita ylle kovan pakkasen vuoksi.

Verenpaineen mittaus