Ranta-Koiviston leikkikentän työt ovat valmistuneet


Saneerauksen yhteydessä leikkikentän läheisyyteen rakennettiin myös uusi ulkokuntosali lisäämään alueen liikuntamahdollisuuksia.

Syksyinen näkymä ulkokuntosalille, jossa näkyy oranssinvärisiä kuntoilulaitteita.
Ranta-Koiviston uusi ulkokuntosali. Kuva: Kangasalan kaupunki.

Rakennusurakassa uusittiin kaikki leikkivälineet, varusteet, valaistus ja pinnat. Leikkikenttää laajennettiin saneerauksen yhteydessä ja leikkikentän läheisyyteen rakennettiin uusi ulkokuntosali lisäämään alueen liikuntamahdollisuuksia asukkaille. Kasvillisuus säilytettiin pääosin alueella, mutta kurtturuusupensaat poistettiin ja korvattiin uudella pensaskasvillisuudella. Lisäksi leikkikentän eteläpuolelle lisättiin varjostavaa puustoa.

Leikkikenttä ja ulkokuntosali suunniteltiin vuorovaikutuksessa asukkaiden kanssa järjestämällä asukaskysely, johon saatiin liki 100 vastausta. Kyselyn järjestämisessä testattiin QR-koodin lisäämistä maastokyltteihin ja asukkaiden oli mahdollista vastata kyselyyn muun muassa omalla puhelimellaan suoraan leikkikentältä käsin. Kyselyn tuloksia hyödynnettiin suunnittelussa ottaen huomioon suunnittelualueen tila, määräraha ja turvallisuuskysymykset.

Kyselyn raporttiin pääsee tutustumaan täältä: Ranta-Koiviston leikkikentän ja ulkokuntosalin kyselyn tulokset.

Rakennusurakan pääurakoitsijana toimi Terrawise Oy.

Huoltoasiat ja palautteet:

Tekninen keskus/ Rakentamisen palvelualue

www.kangasala.fi/infrapalaute