Raikun koulun oppilaat toteuttivat kaupungin kauneimman jouluikkunan 2021


Kangasalan kaunein jouluikkuna on jälleen valittu. Äänestyksessä saatiin yhteensä huikeat 1188 ääntä. Eniten ääniä sai Raikun koulun oppilaiden Vehoniemen automuseolle toteuttama jouluikkuna. Voitto meni samaan osoitteeseen jo toistamiseen, sillä Raikun koulun Vehoniemelle toteuttama kokonaisuus voitti kauneimman jouluikkunan tittelin myös vuonna 2020. Paljon onnea voittajille!

Voittaja ikkuna on toteutettu Vehoniemen automuseon lasiterassille, joten sitä pääsee ihastelemaan myös museon ollessa suljettuna. Aiheena ikkunassa seikkailevat jouluiset hahmot ja sen herättävät henkiin siitä löytyvät QR-koodit, jotka johdattavat oppilaiden tekemien sisältöjen äärelle. Lataa QR-skanneri puhelimeesi ja lähde satumatkalle ikkunan äärelle.

Jouluikkunagalleria on Kangasalan kaupungin koordinoima ja kaupungissa toimivien yritysten ja yhteisöjen toteuttaman jouluinen kokonaisuus, joka tuo valoa ja lämpöä Kangasalan kaduille. Ikkunagalleria koostuu 15 jouluikkunasta, jotka levittyvät ympäri kaupunkia. Ikkunat ovat ihasteltavissa aina 6.1.2022 saakka. Kaikki ikkunat löydät kaupungin tapahtumakalenterista Jouluikkunagalleria 2021 -kokonaisuudesta.

Ikkunoiden ihastelijat äänestivät voittajan, mutta myös kaksi onnekasta äänestäjää voittivat kukkalahjakortit kangasalaiseen Honkasen Puutarhaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jouluikkunagalleria 2021
Ympäri Kangasalan kaupunkia 6.1.2022 saakka.

Lisätietoja:

Isabella Rossi
Kangasalan kaupunki
tapahtumakoordinaattori
isabella.rossi@kangasala.fi