Pikonlinnassa sijaitsevalle Rekolan alueelle etsitään kehittäjää


Kangasalan kaupunki etsii kumppania uudistamaan entistä vanhainkodin aluetta. Nykyisen palvelurakentamisen lisäksi tonttia on mahdollista kehittää myös asumisen suuntaan.

Hakuaika 26.3.2021 – 30.9.2021

Kangasalan kaupunki etsii ostajaa ja kehittäjää Pikonlinnaan entiselle Rekolan vanhainkodin alueelle. Kehitettävän alueen pinta-ala on noin 3,9 hehtaaria. Tontilla on rakennusoikeutta 11 940 + 300 kerrosneliömetriä. Tontti on ostettavissa tai vuokrattavissa suoraan, tai vaihtoehtoisesti koko aluetta voidaan kehittää asemakaavamuutoksella. Tontilla sijaitsevat rakennukset on tarkoitus purkaa ja rakentaa uudet rakennukset tilalle. Aluetta on osayleiskaavan mukaan mahdollista kehittää nykyisen palvelurakentamisen lisäksi myös enemmän asumisen suuntaan. Voimassa oleva asemakaava mahdollistaa tontille suoraan sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten rakentamisen.

Hakua varten kaupungille pitää toimittaa aineistoa muun muassa tontin käytöstä, julkisivuista sekä esitys hankkeen ja rakennusten purkamisen aikataulusta. Lisäksi hakijoiden tulee esittää näkemys tontin ostohinnasta. Hakemukset pisteytetään ja valinta tehdään pisteytyksen perusteella.

Tarkemmat tiedot sivustolta: https://www.kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/kaupungin-tontit/rekolan-kumppanuushaku/

Ilmoittautumiset Rekolan alueen toimijahakuun tulee jättää viimeistään 30.9.2021 joko sähköisesti tai postitse.

Lisätietoja:

Juha Iivonen, geodeetti juha.iivonen(at)kangasala.fi p. 050 596 9125

2.4.-30.4.2021 välisen ajan:

Simo Veijalainen, maanmittausinsinööri simo.veijalainen(at)kangasala.fi p. 044 481 3030

Hakijoita kehotetaan olemaan yhteydessä jo hakuaikana neuvontaa ja ohjeistusta varten.

Kohteen sijainti Tampereen seudulla

 

Haettava alue ja lainvoimainen asemakaava