Omppurock -tapahtuma etsii nuoria esiintyjiä isolle lavalle


Kangasalan kulttuuripalveluiden järjestämä nuorten oma festivaali Omppurock - järjestetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä lauantaina Pikkolan koulun kampuksella. Tapahtumaan etsitään nyt nuoria 13-20-vuotiaita paikallisia esiintyjiä avoimessa haussa. Haku on avoinna helmikuun loppuun saakka ja esiintyjiksi voivat hakea niin kuorot, bändit, DJ:t, stand up -koomikot kuin soololaulajat.

Pikkolan koulun omenatarhalla rokataan taas! Nyt toista kertaa järjestettävä nuorten oma festivaali Omppurokki 2021 etsii 13-20 -vuotiaita esiintyjiä. Soitatko bändissä, laulatko kuorossa, oletko harjoitellut stand uppia, tai teetkö muuta musiikkia? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä esiintymään isolle lavalle ja suurelle yleisölle.  Hae esiintyjäksi täyttämällä hakulomake 28.2.2021 mennessä.

 

Hakemuksen voit täyttää osoitteessa https://forms.gle/C1J877b7KqbtKpDY7 . Mikäli hakija on bändi tai kuoro, riittää, että yksi jäsen täyttää lomakkeen kaikkien puolesta.HUOM! varmistathan, että sinulla on kaikkien yhteinen suostumus hakemiselle. Kaikilla alle 18-vuotiailla esiintyjillä tulee olla huoltajan suostumus esiintymiselle.  Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Kangasalan kouluilla ja oppilaitoksissa vuosi 2021 on juhlavuosi Kangasalan koululaitoksen täyttäessä 150 vuotta.

 

Lisätietoja: Anna Toiva anna.toiva@kangasala.fi  p. 044 4813020