Kangasalan kirjastolle nuorten logo – osallistu suunnittelukilpailuun 1.11.–31.12.2022


Kangasalan kirjasto järjestää kilpailun nuorten kirjastologon suunnittelemiseksi. Suunnittelukilpailun voittanut ehdotus liitetään osaksi kirjaston logoa ja se otetaan monipuolisesti käyttöön kirjaston viestinnässä.

Suunnittelukilpailu on tarkoitettu 13–17-vuotiaille kangasalalaisille nuorille. Ehdotuksen voi toteuttaa joko yksin tai yhdessä muiden nuorten kanssa. Voittajaehdotus palkitaan 100 euron lahjakortilla kirjakauppaan ja mikäli voittajaehdotus on suunniteltu ryhmässä, jaetaan palkinto sen jäsenten kesken.

– Kilpailu on tarkoitettu kaikille luoville ja innokkaille tekijöille, ja suunnittelukilpailua koordinoiva lasten ja nuorten kirjastopalveluiden kirjastovirkailija Essi Ihonen toivookin mahdollisimman monen nuoren innostuvan suunnittelukilpailusta.

Ehdotus tulee suunnitella käytettäväksi Kangasalan kirjaston sekä värillisen että valkoisen logon yhteydessä, ks. alla oleva havainnekuva. Ehdotuksen voi laatia joko käsin piirtäen tai tietokoneen kuvankäsittelyohjelmaa käyttäen. Se toimitetaan sähköpostin liitetiedostona yhteystietojen kera kirjastovirkailija Essi Ihoselle (Essi.Ihonen@kangasala.fi).

Suunnittelukilpailun osallistumisajan päätyttyä Kangasalan kirjasto valitsee määräaikaan mennessä saapuneista ehdotuksista finalistit ja sen jälkeen voittaja äänestetään kaupungin kirjastoissa, nuorisotiloissa sekä verkossa.

Tekijänoikeus kilpailun voittaneesta logosta siirtyy Kangasalan kaupungille ja logoa käytetään osana kirjastopalveluiden viestintää.

Lisätietoja antaa:
Kirjastovirkailija Essi Ihonen, puh. 050 409 8013 / Essi.Ihonen@kangasala.fi

 

Havainnekuva:

 

Lataa Kangasalan logot tästä:

Värillinen:

Musta:

Valkoinen:

 

Suunnittelukilpailun aikataulu:
1.11. –31.12.2022 Osallistumisaika suunnittelukilpailuun käynnissä
Tammikuu 2023: Kirjaston henkilökunnasta koottu raati valitsee finalistit
Helmikuu 2023: Äänestys kirjastoissa, nuorisotiloissa ja verkossa
Maaliskuu 2023: Voittajan julkistaminen
Huhti-toukokuu 2023: Nuorten kirjastologon käyttöönotto