Näkötornit valaisevat vuoden vaihtumisen


Kangasalan Kirkkoharjun- ja Vehoniemen näkötornit saavat värikkään ja räiskyvän ulkoasun uudenvuodenaattona 2020. Näkötornit valaistaan käyttäen liikkuvia lasereita, videoprojisointia ja tehokkaita led-valaisimia.

 

Tänä poikkeuksellisena vuonna vuodenvaihteen kantavana teemana ovat ilo ja toivo. Kangasala loistaa valon majakkana saatellen tämän vuoden hiljalleen päätökseensä. Näkötornien valaistukset syttyvät klo 18 ja niitä voi käydä ihailemassa aina klo 01.00 saakka. Näkötornien valaistuksen toteuttavat mediataiteilija Niko Tiainen ja valo- ja ääniteknikko Mikko Kiviharju.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, sekä muistutamme hyvästä käsihygieniasta ja 1-2 metrin turvavälien noudattamisesta. Tulethan torneille vain terveenä ja täysin oireettomana. Lisäksi 17.1.2021 asti voimassa olevista kokoontumisrajoituksista johtuen muistutamme, että torneille ei tulisi sopia kokoontumisia suuremmilla seurueilla. Uudenvuoden aattoa suosittelemme juhlimaan turvallisesti kotona lähipiirissä, sekä ideoimaan hauskoja etätapaamisia osaksi uuden vuoden juhlintaa.

Osoitteet näkötorneille
Vehoniemen näkötorni: Vehoniemenharjuntie 78, 36570 Kaivanto
Kirkkoharjun näkötorni: Kirkkoharjuntie 3, 36200 Kangasala

Tapahtuman löydät myös Facebookista.