Lamminrahkan Katufiestassa uuteen kaupunginosaan voi tutustua elämysten myötä


Toista kertaa järjestettävä Lamminrahkan Katufiesta valloittaa rakentumassa olevan kaupunginosan jälleen 2.9. klo 10-15. Tänä vuonna tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Jukka Poika.  

Lamminrahkan Katufiesta on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa riittää tekemistä ja nähtävää. Festivaalitunnelmaa luovat musiikkiesitysten ja katuruuan lisäksi monipuolinen ohjelma asunto- ja harrastusmahdollisuuksiin tutustumisesta taideteosten esittelyyn ja menojalkoja vipattavaan Jukka Pojan esiintymiseen. Lapsille on luvassa mm. ilmaista hattaraa, Maanrakennus T. Haaviston kaivurikoeajoa, ilmaisia Taikahileen glittertatuointeja sekä Taikuri Markon esitys. Tapahtumassa julkistetaan myös Lamminrahkan taideteokset.

Lamminrahkan Katufiesta tarjoaa mahdollisuuden tutustua rakentuvaan kaupunginosaan, sen asuntotarjontaan ja harrastusmahdollisuuksiin. Alueen rakennuttajat esittelevät alueelle rakentuvia asuinkohteitaan rakennuttajakujalla.

Tapahtuman mahdollistaa Kangasalan ja Tampereen kaupungit, pääyhteistyökumppani OP Kangasala sekä muut yhteistyökumppanit: Mangrove Asumisoikeus Oy, T2H Pirkanmaa Oy, Rakennus Kodix Oy, NCC Suomi Oy, Joo kodit, Hartela Pirkanmaa sekä Kangasalan Sanomat.

Lamminrahkan Katufiesta on Lamminrahkan alueiden oma kaupunkifestivaali, joka edistää alueiden yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

-Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne. Ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet alueelle loppukesällä, joten myös he pääsevät ottamaan tapahtuman omakseen heti lamminrahkalaisuutensa alusta alkaen, kertoo Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattori Jasmine Pajari hymyillen.

 

Tapahtuman ohjelma:

10-11 Kangasala Street Band

10-11.30 Tintti Mikkosen sirkustyöpaja

10.00 Harrastuslajien esittelyä

10-15 Maanrakennus T. Haaviston kaivurikoeajoa lapsille

10-15 Taikahileen ilmaiset glitteratatuoinnit – tule hakemaan omasi

10-15 Ilmaista hattaraa jaossa

11.30-12.30 Lamminrahkan taideteoksien julkistus ja taiteilijapaneeli

13-13.30 Taikuri Marko ilahduttaa taikuudella

14.00 Jukka Poika

Lisäksi:

Rakennuttajakuja

Kirjastoauto

Nyssen heijastimia jaossa

 

Ohjelma ja lisätiedot päivittyvät tapahtuman verkkosivuille: lamminrahka.fi/katufiesta

 

Lisätiedot: 

Jasmine Pajari, tapahtumakoordinaattori

jasmine.pajari@kangasala.fi, puh. 0444813050