KU-68:n salibandykausikortit lainattavissa kirjastosta


Käsi, joka pitelee kolmea urheiluseurojen kausikorttia

KU-68 seuraa monia muita urheilujoukkueita ja tarjoaa paikallisesta salibandysta kiinnostuneille mahdollisuuden lainata neljää kausikorttiaan kirjastoista. Kausikortit ovat lainattavissa Kangasalan pääkirjastosta. Laina-aika on 1 viikon kerrallaan ja kausikortteja voi hyödyntää kuka tahansa.

”Hienoa kun pääsemme tarjoamaan kaikille mahdollisuuden paikalliseen huippu-urheiluun veloituksetta. Toivottavasti kausikortit löytävät kirjastosta lainaajansa ja vanhat sekä uudet ihmiset pääsevät tutustumaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan”, toteaa KU:n puuhamies Jussi Hietaranta.

Myös kirjaston osalta mahdollisuuteen päätettiin tarttua: ”Lähdimme oikein ilahtuneina mukaan yhteistyöhön, sillä tämä koskettaa läheisesti kirjastoillekin tärkeitä yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden teemoja”, kommentoi kirjastopalvelujohtaja Sonja Hakkarainen Kangasalan kaupunginkirjastosta.

Kausikortteja voi lainata vaikka heti ja ensimmäisen kerran niitä voi hyödyntää tämän viikon kotiotteluissa, kun KU-68 kohtaa Pitkäjärven koululla perjantaina klo 19.30 Kyröskosken Ponnen sekä sunnuntaina klo 15.00 jyväskyläläisen O2 Akatemian. Tämän jälkeen kotipelit jatkuvat vasta ensi vuoden puolella 12.1.