Kaupunkiveneiden ja -kanoottien lainaus on alkanut


Kaupunkiveneiden ja -kanoottien lainaus on jälleen aloitettu. Veneiden ja kanoottien lainaus on maksutonta ja ne ovat kaikkien käytettävissä. Lainauspisteinä toimii Kangasalan kaupunki-info sekä Kuhmalahden kirjasto aukioloaikojensa mukaisesti.

Kangasalan kaupunki tarjoaa kesäkaudella lainattaviksi kaupunkikanootteja ja -veneitä eri puolilla kaupunkia. Kaupunkiveneet sijaitsevat Riun, Vesaniemen ja Toosilanniemen (Lapinsaari) venerannoilla sekä Siuronsalmen uimarannalla Kuhmalahdessa ja Kuohenmaan kylätalon rannalla (Rissanrannantie).

Kanootteja löytyy Liutun, Kuhmalahden Siuronsalmen sekä Kuohenmaan kylätalon uimarannoilta. Voit tarkistaa veneiden ja kanoottien sijainnit täältä. Lainauksen yhteydessä lainaaja saa mukaansa tarvittavat veneily- ja melontaliivit sekä melat ja äyskärit. Kaupunkiveneet ja -kanootit ovat rannoilla lukittuina ja niihin saa avaimet lainauspisteeltä.

Kangasalan kaupunkiveneet ja -kanootit ovat lainattavissa pääsääntöisesti vuorokaudeksi kerrallaan, mutta viikonloppuisin laina-aika voi olla pidempi riippuen lainauspaikkojen aukioloajoista. Veneitä ja kanootteja lainataan täysi-ikäisille. Lainaajien henkilöllisyys tarkistetaan lainauksen yhteydessä.

Lue lisää: kangasala.fi/kaupunkiveneet