Kaupunginjohtajan virtuaalitapaamiset edistävät vuoropuhelua kaupungin ja kaupunkilaisten välillä


Mitkä kysymykset Kangasalla askarruttavat? Entä miten kaupunki voisi niitä toiminnallaan edistää? Onko Kangasalla jokin erityisen hyvin vai kaipaako jokin asia muutosta? Kaupunkilaisten esittämiä ajankohtaisia kysymyksiä, kommentteja sekä kehitysehdotuksia pohditaan helmikuun alussa ensimmäistä kertaa järjestettävässä kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisessa. Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä.

Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen kuva: Opa Latvala

Vuoden 2021 ensimmäinen kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestetään keskiviikkona 3.2.2021 klo 16 alkaen Teams live –tapahtumana. Tapahtumassa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen vastaa sekä tilaisuuteen ennakkoon lähetettyihin, että tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin tunnin kestävässä virtuaalitapaamisessa. Tilaisuuteen tarkoitettuja ennakkokysymyksiä voi lähettää osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi aina torstaihin 28.1. saakka. Viestin yhteydessä voi mainita haluaako sen esittää nimettömänä, vai saako kysymyksen esittäjän etunimen mainita viestin yhteydessä.

Kangasala tahtoo olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, jossa asiakkaat kohdataan silloin ja siellä missä he liikkuvat. Virtuaalitapaamiset ovat osa tämän palvelulupauksen täyttämistä. Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, mutta tapahtuman nauhoitteen voi katsoa myös jälkikäteen. Tapahtuman nauhoite tulee myöhemmin myös tekstitettynä nähtäväksi kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle.

Tapahtuman osallistujat pääsevät liittymään tapahtumaan tekstin lopusta löytyvän linkin kautta, linkki aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia. Mikäli tilaisuudessa ei ehditä käsitellä kaikkia saapuneita kysymyksiä, niiden vastaukset kerätään erikseen kirjallisena koosteena kaupungin verkkosivuille.

Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvisen virtuaalitapaaminen
Keskiviikko 3.2.2021 klo 16
Ennakkokysymykset torstaihin 28.1.2021 mennessä tapahtumat@kangasala.fi
Tilaisuuteen pääsee osallistumaan alapuolelta löytyvän linkin kautta: 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZTI2ZmFlMGYtZjA0ZS00Y2U4LTg2ZDQtNDUxNWQ4MWQzNjg4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22dde5dc12-bd3c-4c06-85cc-34361efe9ad4%22%2c%22Oid%22%3a%222944ceb9-418c-4ab3-afd3-49420acaed27%22%2c%22IsBroadcastMeeting%22%3atrue%7d