Kangasalan kaupungin rakennusvalvonnan tulevat pop-upit kaupunki-infossa


Kangasalan rakennusvalvonnan tulevat pop-upit järjestetään kaupunki-infossa 26.10. ja 16.11. klo 15-18.

Pop-uppien teemana on energia-asiat. Tilaisuuksissa on paikalla rakennusvalvonnasta johtava rakennustarkastaja, lupainsinööri sekä lupavalmistelijat.

Tilaisuuksia järjestetään, sillä rakennusvalvonnalle tulee runsaasti lupahakemuksia sekä kysymyksiä energiamuutoshankkeista. Kyselyitä on tullut mm. aurinkopaneeleista, maalämpökaivoista, takan lisäämisestä olemassa olevaan rakennukseen, ilmalämpöpumpuista jne. Myös rakennusoikeudet ja muut täydennysrakentamisen mahdollisuudet omalla kiinteistöllä ovat asioita, joita kysellään paljon.

Näiden aiheiden lisäksi pop-upeissa voi tulla kysymään muutakin rakentamiseen liittyvää asiaa. Näiden aiheiden lisäksi pop-upeissa voi tulla kysymään muutakin rakentamiseen liittyvää asiaa. Nyt on mahdollisuus tavata rakennusvalvonnan asiantuntijoita ja kysellä sekä pyytää apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tilaisuuksissa voi kysyä neuvoa mihin tahansa rakentamiseen liittyvään asiaan.

Rakennusvalvonnasta pyydetään apua myös Lupapiste-palvelun käyttöön viikoittain, joten tapahtumassa on mahdollisuus saada myös opastusta Lupapisteen käyttöön. Tervetuloa mukaan!