Jouluikkunagalleria ilahduttaa Kangasalan katukuvassa


Kuva: Visit Kangasala / Tiia Ennala

 

Kangasalan jouluikkunagalleria avaa jälleen jouluisia näyteikkunoita eri puolille Kangasalaa tuomaan lämpöä ja jouluista tunnelmaa kaupungin katukuvaan. Jouluikkunagallerian ikkunat avataan 26.11.2022 Kangasalan joulunavauksen yhteydessä, ja ne ovat nähtävillä loppiaiseen saakka 6.1.2023.

Mukana on tänä vuonna 16 kohdetta eri puolilla Kangasalaa: Kangasalan kaupunki-info, Tam Silk, Suoraman seurakuntakeskus, Kirkkoharjun kahvila, Taitokeskus Kangasala, Sp-Koti/Aito Säästöpankki, Kangasalan pääkirjasto, Kangasalan Sydännaiset (myös pääkirjastolla), Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Trattoria Pazzi, Kirjastoauto, Kangasalan seurakuntatoimisto ja Nukketeatteri Hupilainen, Auton ja tien museo Mobilia, Vehoniemen Automuseo, Sahalahden seurakuntatalo ja Kuhmalahden kirjasto.

 

 

Kohteista päästään äänestämään vuoden jouluikkuna. Suosikkiaan voi äänestää 26.11.-20.12.2022 aikana. Äänestää voi verkossa täällä sekä perinteisellä kupongilla Kangasalan pääkirjaston ala-aulassa ja Kangasalan kaupunki-infossa Prisma-keskuksella. Äänestäjien kesken arvotaan jouluinen palkinto äänestyksen päätyttyä.

www.kangasala.fi/tapahtuma/jouluikkunagalleria-2022

 

Lisätietoja:
Kulttuurisuunnittelija Riina Koponen
riina.koponen@kangasala.fi
040 154 5941