Hyytävää Kauhujen Kangasala -tapahtumaviikonloppua vietetään jo neljättä kertaa!


Kangasalan on tullut aika jälleen muuntautua Kauhujen Kangasalaksi, kun selkäpiitä karmiva tapahtumaviikonloppu valtaa kaupungin 27.-29.10.2023.

Yhdistykset, yritykset sekä muut kaupunkilaiset pääsevät toteuttamaan hurjia ideoitaan tapahtumaviikonlopun ohjelmaan. Kaupungin yhteiseen tapahtumakokonaisuuteen voi osallistua millä tahansa Kauhujen Kangasala -teemaan sopivalla esityksellä, näyttelyllä, kilpailulla, tapahtumalla, videolla, tai muulla ohjelmalla. Viime vuosina tapahtumaviikonloppuna on nähty mm. valotaidetta, konsertteja, lepakkoluolia, yleisöluentoja, liemipajoja ja vaikka mitä muuta hiuksia nostattavaa kaiken ikäisten halloweenfanien iloksi eri puolilla Kangasalaa.

Kauhujen Kangasalaan voi ilmoittaa osoitteessa: kangasala.fi/tapahtumat/kauhujenkangasala Ilmoittautumisaikaa on 31.8.2023 saakka.

Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia mitä kauheaa kaupunkilaiset toivovat tapahtumaviikonlopulle. Ehdotuksia voi jättää kulttuuripalveluiden sähköpostiin: kulttuuripalvelut@kangasala.fi

Lisätietoja:
kulttuurikoordinaattori Anna Toiva,
anna.toiva@kangasala.fi, 044 481 3020