Elintapojen Omapolku tukee työikäisten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä


Hyvinvointi, terveys ja toimintakyky vaihtelevat eri elämänvaiheissa ja elämäntilanteissa. Kokemukset hyvinvoinnista, terveydentilasta ja toimintakyvystä ovat hyvin yksilöllisiä: ne merkitsevät meille jokaiselle eri asioita.

Hyvä terveys on voimavara, mahdollisuus ja resurssi, jota edistämällä voi elää juuri omannäköistä elämää. Elintavoilla voidaan tehokkaasti tukea terveyttä ja hyvinvointia, pienentää monien sairauksien riskiä sekä edistää työ- ja toimintakykyä ja parantaa elämänlaatua.

 

Elintapojen Omapolku on työikäisille aikuisille suunnattu palvelutarjotin, jonka avulla löydät hyvinvointia ja terveyttä tukevaa tietoa ja palveluita. Ammattilaisille Elintapojen Omapolku toimii myös palveluohjauksen työvälineenä.

Elintapojen Omapolun sisältöjä ovat tuottaneet kaupungin eri alojen ammattilaiset monialaisessa yhteistyössä. Sisältöjä rakennetaan vaiheittain ja sivustoa päivitetään kesän 2021 aikana.

Elintapojen Omapolku on osa Pirkanmaan Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen (PirSOTE) toteuttamista Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella.

Lue lisää Pirkanmaan Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeesta ja siitä, miten kehittämistyö näkyy käytännössä: Sote-uudistus – Kangasala