Terveydenhuolto

Kouluterveydenhuolto Ruutanan koululla kevät 2021

Ethän tule vastaanotolle, jos sinulla tai läheiselläsi on hengitystieinfektio-oireita! Tarkemman tiedotteen voit lukea lapsesi wilmasta.

Kouluterveydenhoitajana toimii Elina Kivinen. Eina on koululla tavattavissa ti-ke ja pe sekä parillisten viikkojen maanantaisin. Puhelinaika näinä päivinä klo 12:30-13. Wilmaviestillä tavoitat myös. Sairaan lapsen hoitotodistuksen saadaksesi soita terveydenhoitajalle. Niinä päivinä, kun terveydenhoitaja ei ole paikalla, olethan yhteydessä omalle terveysasemalle

 

 

Fysioterapeutti                                                    
Eeva Mäkinen
puh. 050 3243370
Nettiajanvaraus

 

Hammashoito                                                      
Riikka Yliniemi, hammaslääkäri
ajanvaraus

Saattokorvaus hammashoitokuljetuksessa

Kouluterveydenhuoltoon liittyvät oppilaan ja mahdollisen saattajan matkakustannukset korvataan joukkoliikenne taksan mukaisesti, jos matkaa ei ole mahdollista yhdistää koulumatkaan.

Oppilaan huoltajan on erikseen anottava korvausta jokaisesta hammashoitokäynnistä tai kouluterveydenhuollon muusta erityistutkimuskäynnistä. Anomus toimitetaan johtavalle ylilääkärille tai suun terveydenhuollosta vastaavalle johtavalle ylihammaslääkärille. Matkan pituus ja samalla korvauksen suuruus lasketaan oppilaan koulun osoitteesta hammashoitopisteen osoitteeseen (meno-paluu).