Vanhempainyhdistys

Pitkäjärven koulun vanhempainyhdistys

Pitkäjärven koulun vanhempainyhdistykseen kuuluvat automaattisesti kaikki oppilaiden vanhemmat ja huoltajat. Yhdistyksen päätavoitteita ovat kodin ja koulun yhteistyön tukeminen sekä oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin lisääminen. Yhdistys järjestää mm. vanhemmille suunnattuja asiantuntijaluentoja, tukee koulun tapahtumia ja retkiä sekä antaa keväällä jaettavaksi useita stipendejä. Aktiivisia toimijoita ei ole kovin montaa, joten lisävoimat ovat aina tarpeen. Tervetuloa mukaan!

Joskus on aivan mahdotonta revetä joka paikkaan, vaikka asia olisi hyvä ja kannatettavakin. Suuri osa vanhemmista osallistuu vanhempainyhdistyksen toimintaan maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun, jota on kerätty syksystä 2011 lähtien. Suositussumma on 10 euroa per perhe. Yhdistyksen tilinumero on OP FI1351044520013216, viite 5555.

Mikäli haluat tietää, mitä kokouksissa tapahtuu ja mitä on suunnitteilla, ilmoita oppilaasi nimi ja luokka yhdistyksen sihteerille, niin saat mm. kokouspöytäkirjat luettavaksesi Wilman kautta. Muutenkin voit ottaa yhteyttä meihin, kun mielessäsi on koulua koskeva asia, jossa me voisimme olla avuksi.

Yhdistyksen hallitus lukuvuodella 2021-2022:

Heli-Mari Ekmark-Saarela, pj.
Minna Hytönen
Sirpa Kivi
Jussi Koskinen
Merja Luoto
Yvonne Marjamaa
Hanna Majanmaa