Vanhempainyhdistys

Pitkäjärven koulun vanhempainyhdistys

Pitkäjärven koulun vanhempainyhdistykseen kuuluvat automaattisesti kaikki koulun oppilaiden vanhemmat ja huoltajat. Yhdistyksen päätavoitteita ovat kodin ja koulun yhteistyön tukeminen sekä oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin lisääminen. Yhdistys on perinteisesti järjestänyt mm. vanhemmille suunnattuja asiantuntijaluentoja, tukenut koulun tapahtumia ja retkiä sekä antanut keväällä jaettavaksi useita stipendejä. Mitä muuta toimintaa vanhempainyhdistys voisi järjestää? Tervetuloa mukaan ideoimaan ja toteuttamaan! Kokouksemme ovat kaikille avoimia ja niiden ajankohdista tiedotetaan Wilman kautta.

Vanhempainyhdistyksen toimintaa voi tukea maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun. Suositussumma on 10 euroa per perhe. Yhdistyksen tilinumero on OP FI1351044520013216, viite 5555. Maksu onnistuu myös MobilePayn kautta lyhytnumerolla 29342.

Mikäli haluat tietää, mitä kokouksissa tapahtuu ja mitä on suunnitteilla, tule rohkeasti mukaan. Jokainen saa osallistua oman elämäntilanteensa ja käytössä olevien resurssiensa mukaan. Pyrimme siihen, että vanhempainyhdistys toimii myös verkostoitumisen paikkana vanhempien kesken.

Kaikki ideat, ajatukset, toiveet ja haaveet näihin asioihin liittyen voi lähettää yhdistyksen sähköpostiin

pitkajarvenkoulunvy@gmail.com tai olla yhteydessä hallituksen jäseniin.

Yhdistyksen hallitus lukuvuodella 2023-2024:
Merja Luoto
Sanna Piitulainen
Yvonne Marjamaa
Mervi Heinämäki
Sini-Marja Aronen
Eeva Harju
Carina Heinämäki