Liuksialan koulun iltapäiväkerho

Yhteystiedot

Puhelin: 040 1336215

Ohjaajat

Tuija Kuosmanen

Anni Paakkonen

 

Iltapäivätoiminnan maksut

130€ / kk kokoaikainen toiminta.
100€ / kk lyhennetty toiminta (3h/pv tai 3pvä/vko).

Kerhomaksu sisältää välipalan.
Kerhomaksuun voi anoa maksuvapautusta Kangasalan kaupungin sivistyskeskuksesta.

 

Kerhoaika ja poissaolo

Kerhoaika arkisin 12–16.30. Lapset lähetetään tai haetaan kotiin viimeistään kello 16.30. Vanhempien tulee ilmoittaa kaikista aikataulumuutoksista kirjallisesti tai tekstiviestillä. Vanhemmille ilmoitetaan jos lapsi ei saavu kerhoon sovittuna päivänä tai jos lapsi sairastuu kerhopäivän aikana. Iltapäivätoiminnan loma-ajat noudattelevat koulun loma-aikoja.

 

Iltapäivätoiminnan koordinaattori (Iltapäivätoiminnan hakemukset ja muutokset)

Marjo Jäärni
050 4408807

 

 

iltapäiväkerhon TOIMINTASUUNNITELMA 2022-2023

Elokuu

Alkoi tutustuen toisiimme ja harjoitellen iltapäiväkerhon toimintaan.

Syyskuu

Käynnistää kerhon toiminnan! Läksyparkki takaa tehtävät kuntoon. Luonnon muutosta huomioiden ulkoleikkien, askartelujen ja retkien merkeissä.

Lokakuu

Syksyn ensimmäinen elokuva herkuilla on tämän kuun ykkösjuttu! Touhuaminen ja leikkiminen lasten ehdoilla ja kuun lopussa Halloween -juhlintaa rennosti!

Marraskuu

Ulkona talventuloa tarkastellen ja luontoretkiä lähimetsiköihin. Kuun lopussa luomme yllätyksiä Isää varten.

Joulukuu

Vuoden viimeinen kuukausi tuo tullessaan rentoa meininkiä! Ulkoilua, askartelua, leikkejä, bingoa! Vuoden toinen elokuva –iltapäivä vietämme tässä kuussa, pienet herkut sallitaan. Nähtäväksi jää pääsemmekö pulkkamäkeen ja paistuuko piparit jälleen?

Iltapäiväkerhossa-lasten toiveiden mukaan myös muuta toimintaa kuukausittain.
Läksyt tehdään huoltajien ilmoitusten mukaan.
Sali on käytössä ja käytämme sitä tilaisuuden tullen.

Tammikuu

Vuosi 2023 ja vuoden alku jatkuu samoilla touhuilla kuin syksy. Säännöt tutuiksi, läksyparkki joka päivä, askartelua ja leikkiä ulkona ja sisällä. Onkohan jo lunta, jotta pääsemme hankileikkejä leikkimään?

Helmikuu

Tämän kuun kruunaa Ystävänpäivä! Siispä viikolla 7 katsomme elokuvan herkuilla ja juhlimme ystävyyttä. Viikko 8 laskiainen takaa ulkoilua ja pulkkamäkien valloitusta.

Maaliskuu

Kevät saapuu! Ulkoleikit ja pelit alkavat viimeistään nyt. Katselemme retkien merkeissä luonnon heräämistä ja ehkä pääsemme puroleikkeihinkin.

Huhtikuu

Kuu kiurusta kesää, jatkamme leikkien ja pelien merkeissä. Pääsiäistä muistamme askarrellen ja Vappua juhlistamme elokuvan ja herkkujen merkein.

Toukokuu

Tässä kuussa otamme jo rennosti, kun kesäloma jo häämöttää. Äitienpäivän yllätystä valmistellen ja suunnitellen IP -kerhon kevätretkeä.