Koulun esittely

”Liuksialan mailta elämän eväät ”

Liuksialan koulun toiminta-ajatuksena on ammattitaitoisen henkilökunnan avulla yhteistyössä kotien kanssa pyrkiä kasvattamaan oppilaista hyvät perustiedot ja -taidot omaavia kansalaisia. Oppilaita ohjataan sosiaalisiksi ja hyviä tapoja noudattaviksi, vastuuntuntoisiksi ja oma-aloitteisiksi. Jokaista lasta kannustetaan tekemään parhaansa. Liuksialan koulusta luodaan viihtyisä ja turvallinen työympäristö oppilaille ja koko henkilökunnalle.

Liuksialan koulu sijaitsee n. 4 km Kangasalan keskustasta Kaukajärvelle johtavan Saarenmaantien läheisyydessä. Liuksialan koulussa on tällä hetkellä 1.-6. -luokan oppilaita 208 sekä opetushenkilökuntaa 30.

Liuksialan koulu on perustettu vuonna 1908. Nykyinen, alkuperäinen koulurakennus on rakennettu vuonna 1953. Koulua on peruskorjattu ja laajennettu vuonna 2005. Uusi päiväkoti- ja koulurakennus valmistui vuonna 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukuvuosi 2020-2021

Kouluvuosi Liuksialassa on alkanut mukavasti ja innostuneesti. Kiitos siitä oppilaille, henkilökunnalle ja kotiväelle!

Käymme edelleen koulua korona-tilanteesta johtuen tietyillä rajoituksilla ja erityisjärjestelyillä. Tästä huolimatta niin oppilailla kuin henkilökunnallakin on koko ajan hyvä tekemisen meininki.

Vaikka kevään etäopetusjakso sujuikin mallikkaasti, toivomme hartaasti, että saisimme käydä tämän lukuvuoden koulua kaikki lähiopetuksessa tilanteesta huolimatta. Jos kuitenkin joudumme erityisjärjestelyihin, olemme niihinkin valmiina.

Liuksialan koulun mottona on ”Liuksialan mailta elämän eväät”. Arjen pienet kohtaamiset: kuunteleminen, ystävälliset sanat, hymy ja hyvän huomaaminen tekevät Liuksialan koulusta niin oppilaille ja kuin aikuisillekin turvallisen ja yhteisöllisen työympäristön, missä kaikkien on hyvä olla!

Mukavaa lukuvuotta 2020-2021 kaikille!