Liuksialan koulun vanhempainyhdistys

Kiinnostaako lapsen koulupäivä?

Jos lapsesi koulupäivän puitteet, kerhotoiminta, mukavat yhteiset tapahtumat, koulun yleinen kehittäminen ja mainio vertaistuki kiinnostavat, niin tule ihmeessä mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan! Kaipaamme joukkoomme lisää aktiivisia ja innostuneita aikuisia. Jos et ole kokoustajatyyppi, niin voit kantaa kortesi kekoon vaikka talkoolaisena erilaisissa tapahtumissamme.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä lähettämällä seuraavat tiedot vanhempainyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen:
– koko nimi
– sähköpostiosoite
– puhelinnumero (ei pakollinen)
Tiedot lisätään jäsenrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Jäsenyyden voi päättää sähköpostitse.

Silta kotien ja koulun välillä

Vanhempainyhdistyksen tärkein tehtävä on toimia  yhdistävänä siltana kotien ja koulun välillä. Järjestämme ja sponsoroimme myös erilaisia tapahtumia Liuksialan koulun oppilaiden iloksi ja virkistykseksi.  Vanhempainyhdistys on maalannut koulun piha-asfalttiin hyppyruudukot ja tervapadan, avustanut monia koulun retkiä, kahvittanut vanhempainiltoja, järjestänyt liikuntakerhoja ja erilaisia tapahtumia. Myös jokavuotisten Hymypatsaiden ja tsemppi-stipendien takaa löytyy vanhempainyhdistys.

Varat hankitaan talkoilla

Toimintaan tarvitaan rahaa, jota keräämme erilaisin tavoin. Esimerkiksi makeis- ja keksituotteiden, pesuaineiden ja pehmopaperien sekä pakasteleivonnaisten myynnin tuotoilla on hankittu koululle mm. uudet jalkapallomaalit, cd-soitin, musiikkivälineitä, kiikareita, kirjoja koulun kirjastoon, urheiluvälineitä, iPadeja ja mahdollistettu lukuisien retkien kuljetukset.

KANNATUSMAKSU
Voit halutessasi tukea Liuksialan koulun vanhempainyhdistyksen toimintaa koululaisten hyväksi myös kannatusmaksulla. Summan voit päättää itse.

Kaikki kerätyt varat kohdistetaan juuri tänä lukuvuonna opiskelevien lasten koulunkäyntiä ilahduttamaan!

Mukavat tapaamiset kerran kuussa

Vanhempainyhdistys tapaa koululla. Kokouksista ilmoitamme koulun nettisivuilla.

Tule mukaan yhdistyksen toimintaan ideoimaan, suunnittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lastemme hyväksi.

Ehdotuksia ja toiveita toimintamme kehittämiseksi voi lähettää myös vanhempainyhdistyksen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!