« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
31.5.2022 17.6.2022
Tapahtumapaikka
Kangasalan pääkirjasto
Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taidetila Terra. Tiia Ennala: Matkalla muusan kanssa – kauneutta karussa kotimaassa

Palkitun ammattivalokuvaaja Tiia Ennalan kestävään kotimaanmatkailuun sijoittuva muoti- ja kauneusaiheinen valokuvaprojekti.

Hylättyjä taloja, sykähdyttäviä rakennuksia, ihmisten luomia eriskummallisia teoksia, uniikkeja putiikkeja, hätkähdyttäviä luontokohteita, kesäisiä luonnonilmiöitä, hassuja eläinystäviä, viehättäviä kummallisuuksia. Matka täynnä kotimaamme salattuja helmiä höystettynä nostalgialla ja ripauksella persoonallisuutta. Valokuvaprojekti tuo uudella twistillä kotimaan mieleenpainuvimpia kohteita näkyviksi high fashion & beauty -kuvasarjojen kautta paljastettuina.

Huolellisesti mietityt valokuvat, asukokonaisuudet, lokaatiot ja tunnelmat johdattavat mieleesi seikkailumieltä ja uteliaisuutta, yhdessä valokuvaajan ja muusan kanssa matkaten.

Valokuvat ja monikanavainen projekti luo uusia keskustelunavauksia ja haastaa miettimään vastuullisuutta sekä ekologisuutta, etenkin kestävän matkailun, ekologisen valokuvauksen ja muodin aihepiirien ympärillä. Projektilla halutaan jättää jälki ihmisten mieliin, ei maapallolle.

Näyttelyn kaikki kuvat on otettu valokuvausmatkan aikana 3.–7.8.2021. Kurkista valokuvauksen kiehtovan maailman verhojen taakse ja tutustu valokuvaajan ja muusan kanssa kotimaamme salattuihin helmiin jo ennakkoon Instagramissa behind the scenes -videoilla: www.instagram.com/ennalatiia.
Projektista voi lukea lisää: www.tiiaennala.com/valokuvaprojekti

Avoinna pääkirjaston aukioloaikoina ma–pe 9–19.

Kartta