« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
16.11.2019
15:00 - 22:00
Tapahtumapaikka
Suoraman Työväentalo
Tupatie 8, 36220 Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Täällä iloitaan täällä riemuitaan – Kangasalan Pikkupelimannien suuri yhteissoitto

Täällä iloitaan täällä riemuitaan – Kangasalan Pikkupelimannit 40 vuotta
Juhlaviikonlopun 16.-17.11.2019

Suuri yhteissoitto
La 16.11.2019 klo 15.00
Suoraman työväentalo, Kangasala

Suuri yhteissoitto kutsuu mukaan kaikki nykyiset ja entiset Kangasalan Pikkupelimannit kannustusjoukkoineen! Muistatko kuinka menee Engelskaa Wanajasta, Suutari-Poikain polska, Orava, Ei saa moittia köyhää poikaa, Musta ja valkea kana, Polkka KS, Valas, Pavolinin sävel, Amerikan ralli, Grönne aal, Jäätelörock tai Hyttysjenkka. Tervetuloa juhlimaan Kangasalan Pikkupelimannien 40 vuotta! Oma soitin mukaan! Ruostuneillakin soittotaidoilla pärjää varmasti – kunhan soittimesta on pölyt pyyhitty!

Kangasalan Pikkupelimannit on yksi Suomen vanhimmista ja isoimmista, yhtäjaksoisesti esiintyneistä, lasten ja nuorten kansanmusiikkiryhmistä. Ryhmän soittajavahvuus on noin 50 lasta ja nuorta, ja ryhmä on pysynyt saman vahvuisena jo neljän vuosikymmenen ajan. Edelleenkin nuorimmat soittajat tulevat eturiviin ja etenevät kasvaessaan kohti takariviä. Ryhmää ohjaa sen perustaja Leenamaija Raukola. Hänen ohjauksessaan on Kangasalan Pikkupelimanneissa soittanut satoja lapsia ja nuoria.

Oletko sinä tai perheenjäsenesi yksi Kangasalan Pikkupelimanneissa vuosien 1979-2019 aikana soittaneista? Jos viestimme ei ole tavoittanut sinua muuta kautta, ja haluaisit tavata soittajaystäviäsi niin ilmoittaudu mukaan juhlaviikonlopun lauantain tapahtumaan tästä linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc321ARsr1O73SbGZQousiFNHaTOF9kvK_emYpnqBvKJEQEpg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Kartta