« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
18.7.2018
17:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
+ Google Map
Verkkosivu
kangasala-talo.fi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suuria tunteita -teemailta

Kangasala-talo

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo tarjoavat heinäkuussa kaksi tunnelmallista teemailtaa. Teemaillassa 18.7. tutustutaan taidemuseon Picassosta Pyykköön -kesänäyttelyyn opastuksella sekä nautitaan upeasta tangokonsertista Kangasala-salissa.

Teemaopastus: Näyttelyn helmet ja Urpo Lahtinen keräilijänä klo 17

Urpo Lahtinen luotti keräilijänä tunteeseen ja monet näyttelyn työt ovat ekspressiivisiä. Teemaopastuksella tutustutaan näyttelyn teoksiin ja Urpo Lahtiseen keräilijänä.

Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä näyttely esittelee espanjalaisia mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä Lahtisten kokoelmasta. Kokoelmaa ovat vuosikymmenten ajan kartuttaneet lehtimies Urpo Lahtinen, Hymy Lahtinen ja heidän poikansa Jeppe Lahtinen.

Tango del Norte Kangasala-salissa klo 18:30

Tango del Norte on alansa huipuista koostuva tangoyhtye, jonka musiikissa yhdistyvät argentiinalainen ja suomalainen tango, eteläamerikkalainen folklore, jazz sekä klassinen musiikki. Duo-kokoonpanossa soittavat Sami Pirttilahti, bandeneon ja Ville Westergård, piano.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan argentiinalaisia tangoja ja folklorea, suomalaista tangoa, kaksi tilaussävellystä ja ennen kuulematon, Tango del Norten oma transkriptio Astor Piazzollan modernia tangoa henkivästä bandoneonkonsertosta Aconcagua.

 

Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 16.6.–9.9.2018. Liput 6 €, alennettu 4 €, ryhmät min. 10 hlö 4 € tai Museokortti.

Tango Del Norte Kangasala-salissa ke 18.7. klo 18:30. Liput Kangasala-talolta 15 €, Lippu.fi 17,50 € + toimitusmaksu

Yhteislippu Kangasala-talolta:
21/19 € lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)

Yhteislippu Lippu.fi:
23,50/22,50 € + toimitusmaksu lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)

Kartta