« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
25.1.2022
19:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan kirkko
Ainontie 1, 36200 Kangasala Kangasala + Google Map
Hinta
13€ - 23€
Verkkosivu
www.tamperecappella.fi
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRTYY: Pieni tulitikkutyttö – A Little Match Girl Passion

Kamarikuoro Tampere Cappella tarttuu mielenkiintoiseen teokseen vierailevan kuoronjohtaja Martin Segerstrålen johdolla. Kangasalan kirkossa 22.2.2022 esitetään David Langin Pulitzer-palkittu teos Pieni tulitikkutyttö, joka yhdistää H.C. Andersenin klassikkosadun sekä J.S. Bachin Matteuspassion koraalien tekstit.

Tampere Cappella on tehnyt yhteistyötä Martin Segerstrålen kanssa aiemmin Tampereen Teatterin menestysmusikaalissa Notre Damen kellonsoittaja.

– Jälleennäkemisen riemu on kyllä ylimmillään, Notre Dame oli hieno kokemus ja on mahtavaa päästä taas tekemään musiikkia Tampere Cappellan tasoisen kuoron kanssa. Odotan innolla, iloitsee Segerstråle.

Mukana konsertissa on myös näyttelijä Sanna Majanlahti johdattamassa Pienen tulitikkutytön tarinaa suomeksi. Konsertissa esitetään Langin teoksen lisäksi rakastetuimpia joulunajan teoksia.

Pieni tulitikkutyttö – A Little Match Girl Passion
ti 22.2.2022 klo 19, Kangasalan kirkko
liput 23/13 €, Lippu.fi

Kamarikuoro Tampere Cappella
Tampere Cappella on laulun ammattilaisista koostuva kamarikuoro, jonka sointi taipuu kuoromusiikin laajaan kirjoon. Tampere Cappellan perustaja ja taiteellinen johtaja on Markus Yli-Jokipii. Kuoron johtajina ovat vierailleet Elisa Huovinen, Jutta Seppinen, Heikki Liimola ja Jouni Rissanen. Kuoro on viime aikoina konsertoinut muun muassa Tampereen Sävelessä ja Ung Nordisk Musik -festivaalilla. Kaudella 2019–2020 Tampere Cappella oli kuorona Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja -musikaalissa esiintyen yli sadassa näytöksessä. Kuoron tuplakvartetti toimii TAMKin kuoronjohdon koulutuksen vokaaliyhtyeenä.

Kuoro on aloittanut toimintansa vuonna 2015 ja sen laulajalistalla on yhteensä n. 40 laulajaa, esiintyen n. 16–25 laulajan vahvuisena.

Kartta