« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
19.3.2022
12:00 - 15:00
Tapahtumapaikka
Ilkon varuskunnan vanhan saunan pihapiiri
36240 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa pääsy
Verkkosivu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100071793070814
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päivä Pitkäjärvellä – koko perheen ulkoilutapahtuma

19.3. klo 12 – 15 järjestetään ”Päivä Pitkäjärvellä”, koko perheen ulkoilutapahtuma. Pitkäjärvi sijaitsee Kaukajärven itäpäässä ja on alun perin ollut osa Kaukajärveä.

Tapahtumassa on luvassa mm. opastettu polkujuoksulenkki (lähtö klo 12 Ilkon saunalta), valokuvasuunnistusta, liukulumikenkien kokeilua (OAC Sport), kuvauskilpailu, puiden ja lintujen tunnistusvisat sekä pulkkamäki. Mahdollista myös pilkkiä. Palkintoja tapahtumaan tarjoaa mm. Ilkon Kukka ja Suoraman Apteekki.

Tapahtumapaikkana toimii Pitkäjärven vanhan varuskunta-alueen saunan pihapiiri ja Pitkäjärven itäpään uimaranta.  Saunan pihalla on tarjolla kuumaa mehua ja mahdollisuus mm. makkaran paistoon.

Tapahtumassa on mukana mm.  Ilkonmäen seudun asukasyhdistys, Kangasalan Luonto, Pelastakaa Kaukajärvi, Pirkanmaan Polkujuoksijat sekä Vatialan kyläyhdistys.

Vanhan varuskunta-alueen saunalle on opastus Ilkontieltä Dekatia vastapäätä polkua pitkin. Myös Ilkon kurssikeskuksen (Ilkontie 8) kautta on mahdollista kulkea Pitkäjärven rantaan. Sillansalmesta pääsee tapahtumapaikoille hiihtämällä tai kävelemällä jäätä pitkin (säävaraus). Tapahtumapaikka on osin vaikeakulkuinen jyrkkien korkeuserojen vuoksi. Busslinja 40 kulkee läheltä tapahtumapaikkoja.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta päivitetään seuraaville sivuistoille: Facebook: Pelastetaan Pitkäjärvi; Instagram: pelastetaan.pitkajarvi

Kartta