« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
24.11.2018
18:00 - 22:00
Tapahtumapaikka
nuorisotila Sentteri
Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://urly.fi/14ZV
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Open Stage -Nuorten omat pikkujoulut

Open stage -Nuorten omat pikkujoulut la 24.11.2018 klo 18-22 nuorisotila Sentterissä!

OPEN STAGE -lava on vapaa nuorille esiintyjille tyylilajista riippumatta. Lisäksi illan aikana diskoilua ja syödään pizzaa ja subeja!

ILMOITTAUTUMINEN: Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta jos mieli tekee mennä lavalle esiintymään, niin sinne pääsee etukäteen ilmoittautumalla someviestillä (@nuvakangasala, @kangasalannuorisotilat)  tai viestillä numeroon 040-7212004. Voit myös ilmoittatutua paikan päällä valmiin esityksen kanssa. Esiintyjien kesken arvonne palkintona lahjakortteja ja tavarapalkintoja!

Esiintyjiä varten Sentterin lavalla on äänentoistolaitteet, perus rumpusetti, sähkökitara ja sähköbasso. Jos esitystäsi varten tarvitset jotain muuta, tuo tarvikkeet mukanasi tai ole yhteydessä järjestäjään. Esiintyjien pitää ilmoittautua joko etukäteen tai paikanpäällä järjestäjille, jotta pääsevät esiintymään.

RUOKATARJOILU: Pizzaa ja subeja on tarjolla illan aikana noin klo 19-21 välillä, niin kauan kuin ruokaa riittää. Tarjolla myös gluteeniton, vegaaninen ja maidoton vaihtoehto. Mukana yhteistyössä ovat:  Herkkupala, Bene, Bella Rosa, Pizzeria Kangasala ja Subway!

Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön, mukaan ovat tervetulleita 7-lk ylöspäin.

Tapahtuman järjestää Kangasalan nuorisovaltuusto yhteistyössä Kangasalan vapaa-aikapalveluiden kanssa. Tapahtuma on osa Pirkanmaan KULTTOUR2018 tapahtumia.

Lisätietoja: Tytti Eromäki-Heino 0407212004

#stageonvapaaa   #näytätaitos  #kulttour2018  #nuvakla  #kangasalannuorisotilat  #kangasala

Kartta