« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
15.2.2020 16.2.2020
Tapahtumapaikka
Pitkäjärven koulu
Vatialantie 4, Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://nuorikulttuuri.fi/moves/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuori Kulttuuri MOVES – tanssitapahtuma

Nuori Kulttuurin vuosi 2020 on tanssin vuosi – Moves 2020, joka päättyy valtakunnalliseen SottiisiMoves 2020 –tanssifestivaaliin kesäkuussa Tampereella.

Esiintyvät ryhmät Tampereen valtakunnalliselle festarille valikoituvat reilusta kahdestakymmenestä aluetapahtumien katselmuksesta ympäri Suomen keväällä 2020.

Moves 2020 on tanssikatselmus, ei tanssikilpailu. Molemmat tapahtumat tukevat nuorten tanssiharrastusta tarjoamalla esiintymiselle ja harrastuksen kehittymiselle mahdollisuuden ammattilaisraadin palautteen myötä.

Esiintymiskokemus ja yhteenkuuluvuus yhdessä muiden tanssijoiden kanssa tuovat varmasti mukanaan unohtumattoman elämyksen yhteisen harrastuksen parissa.

Aluetapahtumien raadit valitsevat aletapahtumiin osallistuvista ryhmistä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti tanssitaidetta edustavan joukon ryhmiä edustamaan omaa aluettaan valtakunnalliselle festarille.

 

Pirkanmaan aluetapahtuma järjestetään Kangasalla, Pitkäjärven liikuntahallilla, 15.-16.2.2020.

Aluetapahtumien katselmuksiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki (10-20-vuotiaat) vähintään kahden tanssijan ryhmät harrastus- tai kokemustaustasta riippumatta.

Lisätietoja aluetapahtumasta, säännöistä ja valtakunnallisesta tapahtumasta löytyy osoitteesta: https://nuorikulttuuri.fi/

Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä https://airtable.com/shrBFSvrdwlTNgaOp

Ilmoittautuminen kestää 19.1. saakka.

 

NUORI KULTTUURI

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta.

Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat.

 

Lisätietoja:

Elina Peippo, Seudullinen nuorisotyö p.040 806 2968 elina.peippo(a)tampere.fi

Kartta