« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
10.12.2022
10:00 - 13:00
Tapahtumapaikka
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/lasten-lauantai-8/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten lauantai Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Joulukuun Lasten lauantain työpajassa kuvataiteilija-taidekasvattaja Niina Kiiverin ohjauksessa tehdään lentäviä ja leijuvia olentoja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa esillä olevan Kimmo Kaivannon taiteen siivittämänä. Tapahtumaan voi osallistua koko ajaksi, tai vain piipahtaa oman aikataulun mukaan klo 10–13 välisenä aikana. Materiaalit ja muut tarvikkeet työskentelyyn saa paikan päältä maksutta, mukaan tarvitset vain lennokkaan mielikuvituksen ja oman aikuisen!

Lasten lauantain työpajaan osallistuvat lapset ja aikuiset pääsevät myös taidemuseon näyttelyihin maksutta. Taidemuseon puolella lapsille on luvassa myös jännittävää taidesuunnistusta – kuka perheenjäsen ratkoo kuva-arvoitukset nopeimmin? Palkaksi salapoliiseille luvassa tarramerkki.

Lasten lauantain työpaja on suunnattu koko perheelle, lapsilla tulee olla huoltaja mukana – yhdessä taiteen tekeminen ja kokeminen on antoisampaa!

Perheen pienimmille on rakennettu oma kiva leikkipaikka leluineen, jossa vauvat ja taaperot viihtyvät isompien lasten taiteilun lomassa. Nälän yllättäessä Kulttuuriravintola Jalmariin pääsee välipalalle jouluiselle piparivohvelille tai burgerille.

Lasten lauantai on Kimmo Pyykkö -taidemuseon suosittu koko perheen yleisötapahtuma, jossa vaihtuvat teemat ja vierailevat taideohjaajat aina kunkin näyttelyn aihepiirin mukaan. Lasten lauantai tarjoaa kaikille perheille avointa, maksutonta, matalan kynnyksen ohjelmaa ja työpajoja taiteen parissa.

Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talon aula

Päivä: lauantai 10.12.2022

Aika: klo 10–13, työpajaan voi osallistua non-stop klo 10–13 välillä omien aikataulujen mukaan

Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista

Hinta: maksuton tapahtuma, materiaalit saa maksutta taidemuseolta. Vapaa pääsy!

Taidemuseolla on esillä 1. ja 2. kerroksissa Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttely 8.1.2023 saakka, ja 3. kerroksessa pysyvä näyttely Kimmo Pyykkö: Pitkän matkan ateljee.

Muut maksuttomat tapahtumat kuten Toivetorstait eli ilmaisillat, Yleisöluennot, Piirustusillat ja muut tapahtumat löytyvät Kimmo Pyykkö -taidemuseon verkkosivuilla www.kimmopyykkotaidemuseo.fi.

Kartta