« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
9.9.2023
10:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Raudanmaan kylätalo
Ponsantie 1269, 36340 Tohkala + Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.raudanmaa.com
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiruokapäivä Raudanmaalla Pikkupihalla

Lähiruokapäivänä lauantaina 9.9.2023 Kylätalossa kahvila Mäyrä ja Pikkupiha ovat avoinna klo 10–18.

Puuhiiligrillistä klo 11 lähtien Heikkilän ja Karppilan tilojen lähilihaa, herkullinen satokauden pöytä. Kylätalon puutarhaan tehdään kunnon kokko, josta otetaan hiillosvaiheessa puut grilliin.

Menu:
Karppilan ja Heikkilän tilojen lähilihaa, myös herkullista kanaa. Lisukkeina grillattuja kasviksia, talon perunoita, Didin tulista pippurikastiketta, yrtein ryyditettyä bernaise-kastiketta, runsas salaattipöytä ja itse leivottu leipä. Lapsille Karppilan rotukarjan lihapyörykät. Jälkiruokana Raudanmaan hunajalla karamellisoidut oman puutarhan omenat vaniljakastikkeen kera.

Lastenmaatila Pikkupihalle on ilmainen sisäänpääsy ja eläimiä – lampaat, kääpiövuohet, miniatyyrihevoset, pikkuaasit – ovat Pikkupihalla vapaina ja rapsuteltavissa tasatunnein. Uutena tulokkaana on ihastuttava ja Suomen ehkä pienin poni Papu. Pääset myös syöttämään kädestä marsuja ja pupuja. Tällä kertaa kanat ja kalkkunat ovat katseltavissa vain aidan läpi omissa tarhoissaan.

Lauantaina myös Aasinhoidon ABC klo 10–16
Oletko kiinnostunut aaseista tai haaveiletko omasta? Oletko heppahemmo joka haluaisi tietää lisää myös aasien sielunelämästä?

🍀Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan saamaan kattava tietopaketti aasien hoidosta alansa huippuosaajalta!
🍀Lisätietoja kurssinvetäjästä ja hänen aaseistaan löydät SatuAasin talli – sivuilta ja lisää kurssista voit kysellä suoraan Sadulta: satuaasintalli(at)gmail.com tai O4O 4123 725

Kartta