« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
2.10.2021 30.10.2021
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo, 2. kerroksen aula
Kuohuharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin Kangasalan toimipisteen oppilastöiden näyttely, lukuvuosi 2020-2021

Näyttely koostuu lukuvuonna 2020-2021 valmistuneista oppilastöistä. Esillä on 6 -14-vuotiaiden oppilaiden piirroksia, pastellimaalauksia, valokuvia ja akryylimaalauksia. Aiheet vaihtelevat luonto- ja eläinaiheista muotokuviin, kuten  liskot  Australian aboriginaalien tyylillä, hiilipiirros variksesta sekä oma versio Hugo Simbergin teoksesta Kuoleman puutarha.

Lopputöitä on kahdelta oppilaalta. 2-osainen teos ottaa kantaa vanhan hävittämiseen. Toisessa, 3-osaisessa lopputyössä on aiheena oma piha kolmena eri vuodenaikana.

Kuvataide- ja käsityökoulu Emil on Valkeakosken kaupungin ylläpitämä visuaalisten taiteiden oppilaitos..Emilin toimintaan kuuluu yleisen oppimäärän mukainen kuvataiteen taiteen perusopetus Kangasalla ja Pälkäneellä sekä käsityön perusopetus Akaassa.

Kuvataiteen ja käsityön yleisen oppimäärän mukainen opetus on jatkuvaa ja tavoitteellista. Oppilaaksi voi hakeutua noin 6-vuotiaana, mutta harrastukseen voi tulla mukaan myös myöhemmin.  Opinnot on jaettu 4 – 5 vuotta kestäviin yhteisiin opintoihin ja kaksi vuotta kestäviin teemaopintoihin. Opintojen laskennallinen laajuus on 500 ot.

Kotisivu: Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin opetus seutukunnissa | Valkeakosken kaupunki (valkeakoski.fi)

Paikka: Kangasala-talo, 2. kerroksen aula
Avoinna: ti – ke 11-17, to 11-19, pe – la 11-17, su 11-15

Kartta